Yeni Bir Fortnite Silahı PS4, Xbox One ve PC’ye Geliyor

Yeni Bir Fortnite Silahı PS4, Xbox One ve PC’ye Geliyor

Fortnite: Battle Royale‘e yakında yeni bir silah gelecek. Geliştirici Epic Games’in dediği gibi “Hand Cannon“, bir canavar gibi görünüyor. Silah sadece tek bir atış ile bir yapıyı yıkma yeteneğine sahiptir.

Elbette, diğer savaş senaryolarında da yıkıcı bir şekilde güçlü olacak. Hand Cannon‘un belirli istatistiklerini henüz bilmiyoruz, ancak diğer oyunlarda benzer diğer silahlara benziyorsa, güçlü yumruklarının ağır bir geri tepme ile dengelenmesini bekleyebilirsiniz.

Epic silahın oyuna ne zaman geleceğini henüz tam olarak belirtmedi. Yalnızca yakında olduğunu belirtti. Oyunu açtığınızda silah için bir teaser görebiliyosunuz. Epic ayrıca, James Bond ve John Wick ile benzerlik gösteren yeni, aksiyon kahraman görünümlü bir skin de gösterdi. Bu skin, yeni Hand Cannon‘un neye benzediğini gösteren bir teaser görüntüde modellendi. 

Bu görüntü yeni skinin Fortnite: Battle Royale‘e oyunun yakında piyasaya sürülecek olan Sezon 3 Battle Pass ile geleceklerini gösteriyor. Bu skinler, emotes ve çok daha fazlası dahil olmak üzere toplam 76 madde içerecek. Battle Pass’in bu hafta başlaması bekleniyor.

Fortnite için yeni bir yama PS4, Xbox One ve PC’de yakın zamanda piyasaya çıktı. Diğer şeylerin yanı sıra, kısa bir gecikmenin ardından yakın mesafedeki tüm oyuncuları uzun mesafeli yollarla gönderen Impulse Grenade‘yi ekliyor. 

Kaynak: 1