Yeni bir The Witcher oyunu ile karşılaşmayabiliriz

Yeni bir The Witcher oyunu ile karşılaşmayabiliriz

Polonyalı bir site olan Strefa Inwestorow, CD Projekt genel müdürü Adam Kiciński ile röportaj yapma şansına sahip olmuşlar. Yapılan bu röportajda, The Witcher oyunu geliştiricileri bir üçleme olarak öngörülen serinin yeni oyunu hakkında herhangi bir planı olmadığını açıkça belirttiler. 

Bununla birlikte, şirket muhtemelen, hayranlarını ve yatırımcıları mutlu tutmak için bir noktada The Witcher evreninde başka bir oyunu bizlere sunacak. Ortada henüz somut hiçbir şey yok gibi gözüküyor fakat yeni bir karekter grubuyla bir tür spin-off ile karşılaşabiliriz.

Ayrıca CD Projekt genel müdürü  Adam Kiciński, geliştiricinin bir sonraki açık-dünya RPG oyunu olan Cyberpunk 2077 hakkında konuştu. Adam Kiciński, The Witcher 3‘ten çok daha büyük olacağını ve bunun daha başarılı olabileceğini düşündüklerini belirtti.  Ayrıca, geliştiricinin oyunu dengelemek için 2017 harcamasıyla 2018’de kart oyunu Gwent‘e yeni özellikler eklemek istediğini düşünüyoruz.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilmeniz için son 1 gün! Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz. Ek olarak 10 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürülen Need for Speed Payback’in ilk inceleme puanları yayımlandı! Daha fazla bilgi için Need for Speed Payback inceleme puanları yayımlandı yazımıza göz atabilirsiniz.

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Kaynak: 1