Yeni Fortnite Güncellemesi 4.4 Yakında Geliyor

Yeni Fortnite Güncellemesi 4.4 Yakında Geliyor

Fortnite Güncellemesi 4.4

Fortnite Güncellemesi 4.4

Başka bir hafta, başka bir Fortnite güncellemesinin yolda olduğu anlamına gelir. Geliştirici Epic Games, son sürümü onayladı, 4.4 sürümü, çok yakında piyasaya sürülecek. Ve henüz yama notları olmasa da, kendi başlık özelliklerinden biri olarak neye benzediği anlaşılabilir.

Epic, Twitter’daki bir gönderide sunucu kesintilerinin Fortnite için 19 Haziran Salı günü başlayacağını doğruladı. Sunucuların dönmesi için kesin bir zaman çizelgesi açıklanmadı, ancak ne zaman tekrar çevrimiçiyse, güncelleme için 4.4 kullanılabilir olacak. Bu oyun içi bir “içerik güncellemesi” olarak tanımlanır, böylece sadece hataları düzeltmekten daha fazlasını yapmasını bekleyebilirsiniz.

Fortnite: Battle Royale oyun içi Yeni Güncellemeler ekranı, yakında gelecek olan Stink Bomb adlı bir eşyayı belirtiyor. Yeni bir el bombası gibi görünüyor, “çarpışmada bir bulutun içine patlar ve içerideki herkese yavaşça zarar verir.” Ne kadar ölümcül olacağı belli değil. Ancak, Yeni Güncellemeler alanında listelenen öğeleri eklemek için Epic’in normal zaman çizelgesi verildiğinde, bunu kullanabilirsiniz.

Fortnite Stink Bomb

Fortnite Stink Bomb

Düzeltmenin bir diğer unsuru, bir hata nedeniyle bir kereden fazla devre dışı bırakılması gereken alışveriş arabaları için bir düzeltme olabilir. Bunlar uzun zaman önce oyuna eklendi ve Fortnite’ın ilk aracı olarak görev yaptı.

Yeni Güncellemeler görüntüsünde belirtildiği gibi, Battle Royale‘deki mevcut sınırlı zaman modlarından biri olan Sniper Shootout v3 yakında sona eriyor. Bu, 4.4 yamanın normal çalma listelerini karıştırmak için başka bir mod açacağı anlamına gelebilir. 50v50 v3 de şu anda mevcut.

Güncelleme 4.4, Nintendo Switch’de Battle Royale’ın lansmanından bu yana oynanan ilk oyun. Bu, Nintendo’nun E3 basın konferansı yayını sırasında teyit edildikten kısa bir süre sonra geldi, ancak bir süre için sızdırılmış ve söylentilere kapılmıştı.

İsterseniz Fortnite’ı buradan indirebilirsiniz.