Yeni Fortnite Güncellemesi PS4, Xbox One ve PC’ye Geliyor

Yeni Fortnite Güncellemesi PS4, Xbox One ve PC’ye Geliyor

Yeni Fortnite Güncellemesi

Yeni Fortnite Güncellemesi

Fornite: Battle Royale ile ilgili harika olan bölüm, geliştirici Epic Games’in popüler oyun için güncellemeleri çok düzenli bir şekilde yayınlaması. Bazen yeni özellikler, silahlar veya öğeler ve diğer zamanlarda hata düzeltmeleridir. Durum ne olursa olsun, oyunu yeniymiş gibi hissettiriyor ve bu harika. Epic bugün yeni bir güncellemeyi Twitter’da açıklandı.

V3.2 güncellemesi yarın, tüm sistemlerde olacak: PlayStation 4, Xbox One ve PC. Epic, güncellemenin yarın ne zaman geleceğini tam olarak bilmediğini, ancak bu bilgilerin yakında açıklanacağını söyledi.

Yeni Fortnite güncellemesinde henüz ne olduğu bilinmiyor. Muhtemelen bir ihtimal, bu güncellemenin sınırlı zaman modlu Teams of 20 tanıtacağıdır.

Öte yandan Epic, oyuncuları internet üzerinden V-dolar veya diğer Fortnite ürünlerini ücretsiz olarak teklif ettiklerini iddia eden web sitelerine ve linklere dikkat etmeleri konusunda uyardı. Fortnite’ın şu ana kadar çok popüler olduğu göz önüne alındığında, kötü oyuncuların diğerlerini aldatmaya çalışmaları sürpriz değil.

Fortnite Teams of 20 (20 kişilik takımlar) modunu incelemek isterseniz şu konuya göz atabilirsiniz; “Fortnite: Battle Royale 20v20 Mod

Kaynak: 1