Yeni GTA 5 Online İçeriği Rockstar Tarafından Sızdırıldı

Yeni GTA 5 Online İçeriği Rockstar Tarafından Sızdırıldı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

Grand Theft Auto V‘nin çok oyunculu moduna yeni bir içerik geliyor gibi görünüyor. Geliştirici Rockstar Games bugün dört elektronik müzik sanatçısı olan Solomun, Tale of Us, Dixon ve The Black Madonna’yı listeleyen şifreli bir tweet yayınladı.

Bu, mevcut bir radyo istasyonunda veya potansiyel olarak yeni bir cihazda GTA Online‘a gelen yeni müziğin bir referansı gibi görünüyor. Aralık 2017’de, Rockstar bir Frank Ocean radyo istasyonu ekledi, bu yüzden GTA Online’a gelen yeni müzik için emsal olabilir.

Bir başka söylenti ise Rockstar’ın GTA Online için bir gece kulübüne sahip olmanızı ve bir gece kulübüne daha fazla para kazandırmanızı sağlayacak bir “Gece Kulübü” güncellemesi planlaması. Tabi bu Twitter kullanıcısı Yan2295’dan çıkmış sadece bir söylentidir.

Rockstar’ın GTA Online’a daha fazla içerik eklemesini görmek hiç de şaşırtıcı değil; çünkü geliştirici düzenli olarak oyun için önemli güncellemeler yayınladı. Oyunun bu kadar başarılı olmasının sebebi de bu.

Geçtiğimiz günlerde Take-Two CEO’su Strauss Zelnick, Rockstar’ın gelecekte GTA Online’a getireceği “daha fazla” içeriğe sahip olduğunu söyledi. GTA Online, mikro-ödemelerden çok ve çok para kazanmaya devam ederken, Zelnick Take-Two’nun oyunun performansının bu yıl “ılımlı” olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Oyunu indirmek isterseniz buraya tıklayıp indirebilirsiniz. Ayrıca buradan da GTA 5 hilelerine ulaşabilirsiniz.