Yeni iPhone için En İyi Uygulamalar

Yeni iPhone için En İyi Uygulamalar

En İyi iPhone Uygulamaları

En İyi iPhone Uygulamaları

Fantastik yeni iPhone X paketinden açtınız. Belki de ince bir iPhone SE. Ne model olursa olsun, bu fantastik yeni telefonunuzla birlikte kullanmak için bazı uygulamalara ihtiyacınız olacak. Yüzlerce uygulama arasından sizin yükünüzü biraz hafifletmek için en iyi uygulamaları seçmeye çalıştık. İşte en iyi iPhone uygulamaları listemiz.

1. Edison Mail

1. Edison Mail

Apple’ın e-posta uygulaması, özellikle bir Gmail kullanıcısıysanız berbat bir durum. Bunun yerine, Edison Mail‘i indirin. Bu, yıldırım hızlı, ücretsiz ve otomatik uçuş takibi, akıllı e-posta sıralama ve hızlı hareketler gibi mükemmel kullanışlı özelliklerle doludur.

Edison Mail İndir

2. Google Maps

2. Google Maps

Bu biraz bilindik bir uygulama. Aslında Apple Haritalar bu günlerde daha iyi hale geliyor. Ancak yine de kaybolma riskine girmemek lazım. Bu yüzden Google Maps‘i tercih edebilirsiniz.

Google Maps İndir

3. Google Photos

3. Google Photos

iCloud yedekleme alanından yararlanmak ve tüm fotoğraflarınızı kaybetmek berbat. Öyleyse neden her şeyi güvenli olarak kullanmayalım ki. Otomatik olarak tüm resimlerinizi buluta yedekleyebilen Google Photos‘u yükleyin. Apple’ın aksine Google, istediğiniz kadar çok resim depolamanızı sağlar.

Google Photos İndir

4. Dark Sky

4. Dark Sky

iOS’taki varsayılan hava durumu uygulaması normaldir. Ancak Dark Sky, dairenizi terk ettiğinizde bir şemsiyeye ihtiyaç duyarsanız ya da istemiyorsanız size kesin bir hassasiyetle bilgi verecek olan aşırı yerel hava durumu tahminleri sunarak daha iyidir.

Dark Sky İndir

5. Clarity Money

5. Clarity Money

Clarity Money, kendi Casey Newton’unuz tarafından bütçenizi takip etmek ve harcamayı planlamak için en iyi uygulama olarak önerilir. Size, tasfiye masrafına girmediğinizden ve hatta paradan tasarruf etmeye başlamanıza yardımcı olabilir.

Clarity Money İndir

6. Tweetbot

6. Tweetbot

Beğenilsin veya nefret edilsin, Twitter hala insanların hayatlarının büyük bir parçası. Ancak resmi Twitter uygulaması karmaşık bir karışıklık olup, yeni yayınlar bulmak zorlaşıyor ve şirketin denediği yeni özellik için sürekli güncelleniyor veya yeniden düzenleniyor. Tweetbot, düz bir kronolojik yayın, reklamsız ve güçlü sessiz araçları ile daha kolaydır. Oldukça zevkli olmasa da, Twitter’ı en azından kullanışlı yapın.

Tweetbot İndir

7. Kirakira+

7. Kirakira+

Kirakira + ile yeni fotoğraflarınıza bir miktar ışıltı ekleyin. Bu uygulama, fotoğrafta ekstra parıltı için Instagram fotoğraflarınıza fazladan bir pırıltı ekleyen bir fotoğraf filtre uygulamasıdır. Bu etkileyici unsurlar ile sosyal medya alanında hayatınız asla aynı olmayacaktır.

Kirakira+ İndir

8. Motion Stills

8. Motion Stills

iOS 11; Canlı Fotoğrafları döngüsel videolara dönüştürmek için bazı yeni seçenekler eklemiştir, ancak animasyonlu resimlerinizden hızlı GIF’ler yapmanın en iyi yolu yine de Google’ın bu özelliğinden yararlanmanın en eğlenceli yollarından biri olan Motion Stills uygulamasıdır.

Motion Stills İndir