Yeni iPhone, iPad veya Android Telefonlar için En İyi Oyunlar

Yeni iPhone, iPad veya Android Telefonlar için En İyi Oyunlar

En İyi iPhone, iPad, Android Oyunlar

En İyi iPhone, iPad, Android Oyunlar

Yeni Android telefonunuzu veya iPhone‘unuzu aldınız. Şimdi ise sırada en önemli kısım var; oyunlar. Yeni süper cep bilgisayarınızda oynamak için iyi bir şeyler isteyeceksiniz, özellikle konsolunuzdan veya bilgisayarınızdan uzakta bir yerlerdeyseniz. Neyse ki, mobil cihazlar için de harika oyunlar var. Sizler için bazılarını seçtik. En iyi mobil oyunlar listemize bir göz atın.

1. HQ Trivia

1. HQ Trivia

Son birkaç ayda dünyayı fırtınayla sarmış canlı trivia gösterisi, HQ basit bir öncül. 12 soruyu doğru cevaplayın ve para kazanın. HQ Trivia, inanılmaz derecede neşeli Scott Rogowsky tarafından günde iki kez canlı olarak yayınlanıyor. 10.000 dolara ulaşan ödüllerle bunu kontrol etmek isteyeceksiniz.

2. Hidden Folks

2. Hidden Folks

Modern bir zamandaki Where Waldo gibi; Hidden Folks, elle çizilmiş ortamlarda gizlenmiş çeşitli karakterleri ve öğeleri arıyor. Hem iOS hem de Android için kullanılabilir; telefonlarda da iyi çalışıyor. Ancak Hidden Folks, inanılmaz derecede ayrıntılı ortamların gerçekten parlayacakları bir alana sahip olduğu bir tablette en iyisidir.

3. Euclidean Lands

3. Euclidean Lands

Euclidean Lands, Rubik Küp gibi panolar etrafında manevra yaparak ve döndürerek düşmanınızı yenmek için çevirdiğiniz akıllı bir bulmaca oyunudur. Biraz zaman vakit geçirmenin zorlu ve yaratıcı bir yoludur.

4. Reigns: Her Majesty

4. Reigns: Her Majesty

İlk Reigns oyununun devamıdır, Reigns: Her Majesty, birincisinden daha derin bir oyun deneyimi sunmak için, ilklerin hızlı kaydırma oyununu daha da fazla karakter, yeni yetenek ve öğeyle geri getirir.

5. Monument Valley 2

5. Monument Valley 2

Monument Valley 2, en popüler mobil oyunlardan birinin devamı olan atmosfer ve tasarımın başyapıtıdır. İlkinin popüler olduğu Escher’den esinlenmiş aynı beyin-bükücü dünyayı sunar. Bir anne ve çocuğu ile de daha derin bir hikayesi vardır.

6. Iron Marines

6. Iron Marines

Geliştirici Ironhide Studios, oyuncuyu gerçek zamanlı strateji haritalarını dolaşan minyatür olarak katılanların kontrolünde tutarak tablolarını popüler Kingdom Rush kule savunma serisinden çıkıyor. Bu şekilde bir tür Starcraft‘ın şirin, küçültülmüş bir versiyonu gibi görünüyor.

7. Flip Flop Solitaire

7. Flip Flop Solitaire

Zach Gage solitaire yeniden keşfetmek için bir girişim ile geri döndü. Yeni Flip Flop varyantı klasik kart oyununun belki de en eğlenceli versiyonu olabilir. Spider Solitaire‘den yola çıkarak, oyuncuların kartları nasıl taşıyacakları konusunda daha fazla seçenekleri var, bu da orijinalin daha derin, daha stratejik bir versiyonuyla sonuçlanıyor.

8. Alto’s Adventure

8. Alto's Adventure

Diğer oyunlardan farklı olarak Alto’s Adventure biraz eski bir oyun. Ama bu oyun gerçekten harika. Sonsuz bir koşucu oyunu, Alto’s Adventure, kaybettiği lamaların peşinden rayları bileme ve ters takla atma gerekliliği ile sakin bir dağın altına snowboard yapıyor. Alto’s Adventure, sizi tekrar tekrar ziyaret etmenizi sağlayacak muhteşem sahne ve ses tasarımı ile sadece güzel bir oyundur.

9. Bonus Oyunlar

9. Bonus Oyunlar

Diğer oyunlardan sıkıldıysanız veya daha önce oynadıysanız bu oyunları da deneyebilirsiniz: Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp, Threes, Letterpress, Kingdom Rush, Blackbox, Mini Metro, Typeshift.

İyi eğlenceler…