Yeni Overwatch Güncellemesi Çıktı

Yeni Overwatch Güncellemesi Çıktı

Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncellemesi

Yeni bir Overwatch güncellemesi artık PC, PS4 ve Xbox One’da çıktı ve oyun için bazı önemli değişiklikler sunuyor. Blizzard, yeni harita Rialto‘yu tanıttı, fakat aynı zamanda Hanzo’nun uzun süredir beklenen yenilenmesi ile birkaç karakter için önemli denge güncellemelerini yayınladı.

Blizzard bir süredir Hanzo için bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Tam yama notlarında detaylandırıldığı gibi, son zamanlarda PTR üzerinde test edilmiş olan değişiklikleri uygular. Uzun zamandır düşmanları için kitinin sinir bozucu bir bileşeni olan Scatter Arrow yeteneğini kaybeder. Onun yerine, altı ok gibi hızla ateş etmesini sağlayan Storm Arrows yeteneğini alır. Bunların her biri standart bir okdan daha az hasar verir, ancak her biri maksimum güçte ateşlenir.

Hanzo için bir başka yeni yetenek de Lunge. Havadayken atlama düğmesine basarak, yatay olarak atlayabilir. Ayrıca, varsayılan saldırısı oklarını daha hızlı hareket ettirecek bir ince ayar alır. Düşmanlarının iniş noktasının yakınındaki yerini vurgulamak için kullanılan Sonic Arrow, daha sık kullanılacak şekilde ayarlandı, ama daha kısa bir süre için devam eder. Cooldown şimdi 12 saniyedir (20’den düştü), süresi altı saniyedir (10’dan düştü) ve yarıçapı yedi metredir (10’dan düştü).

Blizzard, “Bu Hanzo değişikliklerinin amacı, eski Scatter Arrow’a karşı mücadelenin hayal kırıklığını ortadan kaldırırken, yeni seçenekler sunmasına ve yüksek hasar verimini korumasına izin vermektir. Hanzo artık yeni Lunge yeteneğiyle çok daha hareketli ve yay mermi hızı artışı ile yeni Storm Arrows yeteneğinin birleşimi sayesinde artık daha önce hiç olmadığı kadar yüksek hasarı ile daha fazla tutarlı olabiliyor.” diye açıkladı.

Diğer kahraman güncellemeleri daha az etkili ancak yine de kayda değer. Junkrat‘ın Frag Launcher’ının mermi boyutu artık daha küçük ve RIP-Tire biraz daha yavaş. Lucio‘nun Wall Ride’ı genellikle daha güvenilir ve artık duvardan ayrılmadan köşelere gitmesine izin veriyor. Ayrıca onun Soundwave yeteneği cephane tüketmez ve yeniden yüklerken aktive edilebilir.

Tracer‘ın Pulse Bomb’u, hasarının bir parçasını kaybeder, bu da onu başka karakterleri öldürmesine izin verirken tanklara karşı daha az ölümcül yapmak anlamına gelen bir değişiklik. Genji‘nin saptırmasının hit kutusu boyutu artık daha küçük ve Brigitte‘nin Shield Bash’inin koni açısı azaltıldı.

Yamanın geri kalanı, esas olarak, bazı kalıcı hataları düzeltmek ve özel oyunlar için bazı seçenekler eklemekle ilgilidir. Bunlar, Mercy‘nin pasifini devre dışı bırakma yeteneğini, Regeneration’ı içerir.