Yeni Overwatch Skinleri Açıklandı

Yeni Overwatch Skinleri Açıklandı

Yeni Overwatch Skinleri

Yeni Overwatch Skinleri

Son zamanlarda devam etmekte olan Retribution etkinliği kapsamında çeşitli yeni Overwatch skinleri yayınlandı. Standart skinlerden farklı bir yolla sunulabilecek olsa da, şimdi daha fazla yol var.

Twitch, son Twitch Day etkinliği sırasında 12 yeni Overwatch League temalı skini ortaya çıkardı. Bunlar D.Va, Ana, Zarya, Genji, Sombra, Lucio, Widowmaker, Orisa, Winston, Reinhardt, Zenyatta ve Junkrat için alternatif “away” skinleri içerir. Bunların tümünü resimde görebilirsiniz.

Overwatch League All-Access Pass Skinler

Overwatch League All-Access Pass Skinler

Bunların hepsi Twitch’in Overwatch League All-Access Pass‘ın bir parçası olarak mevcut olacak. Bu, oyun içi kullanım için diğer skinleri, spreyleri ve sohbet rozetleri gibi Twitch’e özel güzellikler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sağlayan önceden duyurulmuş bir pakettir. Amazon / Twitch Prime üyeleri 20 dolara alabilirken, diğerleri 30 dolara alabilecekler.

Yeni skinler Mayıs ayının bir bölümünde piyasaya sürülecek. Muhtemelen ayın başlarında, 6 Mayıs’ta gerçekleşecek Stage 3 maçlarıyla aynı zamana denk gelecek. Geçişten daha önce piyasaya sürülen skinler, “erken erişim” olarak tanımlanmıştır ve bu durum yine böyle olabilir.

Ne olursa olsun, şu anda Overwatch‘ın devam eden Retribution bir parçası olarak elinize geçen sekiz yeni Legendary skin var. Bunlara ek olarak, etkinlik geçen yılki Uprising PvE kooperatif Brawl’ını da getiriyor ve yeni bir mod, harita ve diğer denge değişikliklerini sunuyor. Etkinlik şu andan 30 Nisan’a kadar devam ediyor.

Kaynak: 1