Yeni PUBG Savage Haritası: Beta Erişime Açılıyor

Yeni PUBG Savage Haritası: Beta Erişime Açılıyor

PUBG Savage Haritası

PUBG Savage Haritası

Oynamak için nasıl kayıt olunur. PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın yeni haritası Codename: Savage, resmi olarak bu akşam PC’de oyuncu testine giriyor. Oyunun kapalı deneysel sunucusu 7 bu akşam aktif olarak yayınlanacak ve oyuncular artık bir deneme yapmak için kayıt olabilirler. Test şu andan itibaren 5 Nisan’a kadar sürecek.

Codename: Savage’ın test sunucusuna buradan erişebilirsiniz. PUBG Corp. bunun daha küçük bir test olduğunu ve zaten oynamak için temel oyunun bir kopyasına ihtiyacınız olacağını söylüyor. Geliştirici ayrıca, “haritayı daha iyi bir duruma getirdikten sonra, gelecekte daha büyük testler yapmayı planladığını” söyledi.

PUBG‘nin yaratıcısı PlayerUnknown’dan Brendan Greene, yeni harita hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda, ada haritasının daha küçük olacağını ve “hepinize çok daha yoğun ve hızlı tempolu Battle Royale deneyimi sunacağını” söyledi. Harita 4km x 4km; oyunun iki diğer 8km x 8km haritalarının boyutununun çeğreği kadardır.

PUBG Corp. ayrıca, son zamanlarda oyuna bir silah skin sistemi tanıtan bir güncelleme yaptı. PUBG’nin Erken Erişim sürümünün ilk yıldönümünü kutlamanın bir yolu olarak, geliştirici aynı zamanda PC’deki tüm oyunculara sınırlı bir süre için ücretsiz bir silah skini sunuyor. Bu konu hakkındaki ayrıntılara şuradan uluşabilirsiniz; “PUBG Silah Skin Sistemi ve Güncelleme“.

Kaynak: 1