Yeni Rainbow Six Siege Haritası ve Sezon 2 Detayları

Yeni Rainbow Six Siege Haritası ve Sezon 2 Detayları

Yeni Rainbow Six Siege Haritası

Yeni Rainbow Six Siege Haritası

Ubisoft, Rainbow Six Siege‘ın yaklaşan Operation Para Bellum güncellemesinde neler beklediğiyle ilgili daha fazla ayrıntı paylaştı. Güncelleme; 3. Yılın ikinci sezonunu başlatıyor ve iki yeni Operatör ve diğer özellikleriyle birlikte, oyunda iki büyük denge değişikliği yapıyor.

İlk olarak, Echo güncellemeden sonra önemli bir buff alacak. Özellikle, Ubisoft ona ikinci bir Yokai dronu veriyor. Dronlarının her biri için maksimum şarj da 3’den 2’ye düşürüldü, atışlar arasındaki yeniden şarj süresi ise 20 saniyeye çıkarıldı.

Ubisoft Echo hakkında, “Asıl niyetimiz, tüm tur boyunca aktif olacak bir çapa sahip olmaktı. Birkaç ay önce Echo’ya ikinci bir Yokai verilmesi için karar aldık. Amaç, tur boyunca onlarla daha fazla risk alınmasını teşvik etmektir.” dedi.

Diğer Operatörler de Sezon 2’de bazı düzeltmeler alıyorlar. Güncellemeyi takiben üç Hızlı operatörler “biraz daha yavaş” olurken, Tek Hızlı olanlar biraz daha hızlı hareket edecekler. Ayrıca, bir tabanca ile hareket hızı “küçük bir artış” alacaksınız. Ayrıca, bir tabanca ile hareket hızıda “küçük bir artış” alacaksınız.

Ubisoft, “Hız ve zırh sisteminin temellerinden biri, ikisi arasındaki dengeleme eylemidir. Ancak, neredeyse tüm durumlarda hızın zırhdan daha güçlü olduğunu gördük. Bu dengeyi düzeltmek için, spektrumun her iki ucunu orta noktaya yaklaştırıyoruz. Bu değişikliğin hızlara olan niyeti, yüksek zırhlı Operatörleri daha canlı hale getirmektir.” dedi.

Son olarak Ubisoft, Season 2’nin yeni haritasına ilk bakışımızı sunan yeni bir fragmanı paylaştı: Villa. İsminden de anlaşılacağı gibi, yeni harita, İtalyan kırsalında, Operation Para Bellum‘da tanıtılan iki yeni İtalyan Operatörü ile uyumlu büyük bir malikanenin çevresine odaklanıyor.

Rainbow Six Siege web sitesinde yaklaşan Operasyon Para Bellum güncellemesi hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz. Güncelleme, 19-20 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Rainbox Six Siege Pro League Finalleri sırasında resmen açıklanacak. Oyunun Twitch kanalındaki gösteriyi izleyebileceksiniz. Ayrıca oyunu buradan indirebilirsiniz.