Yeni Red Dead Redemption 2 Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Yeni Red Dead Redemption 2 Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 Hikaye Fragmanı

Red Dead Redemption 2 Hikaye Fragmanı

Yeni bir Red Dead Redemption 2 fragmanı, daha fazla sahnelenmiş animasyon parçacıkları göstererek geldi. Bu ekran görüntüleri ile birlikte Rockstar’ın şimdiye kadar yayınladığı üçüncü video oldu.

Red Dead Redemption 2 henüz PC için duyurulmadı, ancak hemen hemen tüm Rockstar oyunları sonunda PC’ye çıktı. Read Dead Redemption 1 de göründüğü gibi olsaydı şimdi gelmiş olacaktı. Ama oyun bir kaç defa ertelendi ve biz hala beklemedeyiz. Rockstar uzun bir süredir çalışmalarda bulunuyor ve daha fazla gecikmeyi engellemek için Red Dead Redemption 2’yi, 26 Ekim’de Xbox One ve PlayStation 4’de yayınlamayı planlıyor. Bu arada, Xbox One sahipleri ilk oyunu konsolun geriye dönük uyumluluk özelliği ile oynayabilir.

Geliştirici Rockstar bu fragman ile dünya ve hikaye hakkında daha fazla ayrıntı sundu. Geliştirici bunu şu şekilde açıkladı:

“Amerika, 1899. Vahşi batı çağının sonu, avukatların kalan son yasadışı çetelerin peşine düşmesiyle başladı. Teslim olmak ya da teslim olmayacak olanlar öldürülüyor.

Vahşi Batı Blackwater kasabasında bir soygunun kötü bir şekilde yanlış gitmesinden sonra, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmak zorunda kalıyor. Federal ajanlarla ve ulustaki en iyi ödül avcılarıyla birlikte çetenin hayatta kalması için Amerika’nın engebeli yüreğindeki yollarında soymalı, çalmalı ve savaşmalıdırlar. Derinleşen iç bölünmeler çeteyi parçalamakla tehdit ettiği için, Arthur kendi idealleri ile onu yaratan çete bağlılığı arasında bir seçim yapmalıdır.”

Bu fragman oyuna şu ana kadarki üçüncü uygun bakış. İlk olarak 2016 yılında bir fragmanla açıklandı ve Rockstar bunu geçen yıl oyunun hikayesine daha derin bir bakışla izledi. Adına rağmen, Red Dead Redemption 2 aslında ilk oyun için bir öncül görevi görecek ve selefi gibi, hem uzun tek oyuncu modu hem de çevrimiçi öğeler içerecek.

Fragmanlara göz atabilirsiniz.