Yeni Super Mario Odyssey Kostümleri Çıktı

Yeni Super Mario Odyssey Kostümleri Çıktı

Super Mario Odyssey Yeni Kostümler

Super Mario Odyssey Yeni Kostümler

Eğer Super Mario Odyssey‘deki kıyafetler ve kostümler dizisinden sıkıldıysanız, bugün iyi haberler geliyor: Nintendo bugün oyuna iki yeni kostüm ekledi. Özellikle, bir beyzbol üniforması ve Satellaview kostümü artık satın alınabilir.

Eğer Mario‘nun seviyelerde hızlı koşarken ve zıplarken bir sporcuya biraz daha fazla benzemesi gerektiğini düşünürseniz, beyzbol forması muhtemelen sizin aradığınız şey değildir. Her halükarda, şimdi onu Amerika’nın ulusal eğlencesini almaya hazır görünmesini sağlayabilirsiniz. Bir çizigili kıyafet ve bir kask şimdi mevcuttur; Kask 1500’e mal olurken üniforma size 3000 jetona mal olacak.

Mario Beyzbol Üniforması

 Mario Beyzbol Üniforması

Beyzbol senin tarzın değilse, Satellaview kostümü gerekli oksijen tankı ve basınçlandırma sistemi olmadan da Mario’nun bir uzay yürüyüşü yapacakmış gibi görünmesini sağlar. Kıyafetin tarfi, “Bu kıyafet, geleceğin nasıl görüneceğini gösterir.” şeklinde yapılmıştır. Takım elbise 1000 iken, kask size 500’e mal olacak.

Mario Satellaview Kostümü

 Mario Satellaview Kostümü

Bu kostümlerin ikisi de, Super Mario Odyssey’nin Balloon World güncellemesiyle tarama yapan veri okuyucuları tarafından keşfedildi. Bir takım farklı kostümlere atıfta bulunarak, daha fazla yolun olduğuna işaret ediyorlardı. Bunlar arasında 8 bitlik Mario şapkası, Noel Baba kıyafeti ve diğerleri var.

Kaynak: 1