Yeni Xbox One Oyunu Jurassic World Evolution

Yeni Xbox One Oyunu Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution

Microsoft Gamescom canlı akışı, bir sürpriz ortaya çıkardı ve Jurassic World‘e dayalı yeni bir oyun açıklandı. Jurassic World Evolution olarak adlandırıldı ve oyunda oyuncular kendi Jurassic World parkını işletecekler. 

Evolution, en son Elite Dangerous and Planet Coaster oyunları için bilinen Frontier Developments tarafından geliştiriliyor. Ayrıca daha önce RoltCoaster Tycoon serisi üzerinde çalışarak RCT 3 geliştirdi ve RCT 2 için genişletmeler yaptı. 

Oyuncular hem Isla Nublar hem de çevredeki adaları kontrol altına alıyor. Bir basın açıklamasında, “oyuncular bu yerleri, kendi biyomühendislik görevini üstlenen yeni dinozor cinsleri olarak kendi Jurassic World’lerini inşa etmek ve cazibe merkezleri, sınırlama ve araştırma tesisleri oluşturmak için kullanacaklardır” deniliyor. 

Jurassic World Evolution için ilk fragmana göz atabilirsiniz. Microsoft’un etkinliğinde ilan edilmesine rağmen, oyun Xbox One ve PC’ye ek olarak PS4’e de gelecek. Önümüzdeki yaz, Jurassic World: Fallen Kingdom filmi ile birlikte çıkması bekleniyor. 

Jurassic World Evolution Fragman