Zelda: Breath of the Wild Sanat Kitabı Kasım’da Geliyor

Zelda: Breath of the Wild Sanat Kitabı Kasım’da Geliyor

Zelda: Breath of the Wild Sanat Kitabı

Zelda: Breath of the Wild Sanat Kitabı

Dark Horse, The Legend of Zelda: Breath of the Wild için ciltli bir kitabı açıkladı. Kollektörün hacmi oldukça büyüktür ve toplamda 424 sayfaya sahiptir. The Legend of Zelda: Breath of the Wild–Creating a Champion, 20 Kasım 2018’de yayınlandığında 40 dolara mal olacak.

Duyuru, kitapta ne kadar alanın çeşitli eşyalara ayrıldığını anlatmaktadır. 296 sayfalık tasarım sanat eserleri ve yorumlarıyla öne çıkarken, Wild of Breath‘taki olaylara giden bir başka Hyrule tarihin 55, Takumi Wada’nın çizimleri ve illüstrasyonları yaklaşık 50 sayfa. Ayrıca Hidemaro Fujibayashi, Satoru Takizawa, Takumi Wada ve Eiji Aonuma gibi isimlerle birlikte takımla röportajlar da içeriyor. Tüm materyaller, Wild of Breath ve iki DLC paketinden olacaktır.

Dark Horse, 2013 yılında ABD’de Hyrule Historia’yı yayınladı ve bu, özellikle Zelda zaman çizelgesinin ana hatlarını çizmekte önemliydi. Bunu geçen yıl Art ve Artifacts sanat kitabı ve yaklaşan Zelda Encyclopedia izledi. Creating a Champion, Japonya’da Nintendo tarafından yayınlanan Breath of the Wild Master Works biriminin bir yerelleştirmesine benzemektedir.