Zeytin Dalı Pilotları Mobil Oyunu!

Zeytin Dalı Pilotları Mobil Oyunu!

Bilindiği üzere Suriye’de bir Türk askeri müdahalesi, 24 Ağustos 2016’da, Türkiye tarafından Suriye İç Savaşı’nda Türk ordusu ve müttefik grupların devam eden sınır ötesi harekatı olan Fırat Kalkanı Operasyonu olarak adlandırılan kod adıyla başladı. Doğudaki Fırat nehri ile batıda Azaz civarında isyancı bölge arasında bölgede operasyonlar devam ediyordu. 

Özgür Suriye Ordusu (FSA) etiketini kullanan Türk ordusu ve Türkiye destekli Suriyeli isyancı grupları, Suriye Demokratik Güçleri’nin yanı sıra Irak ve IŞİD güçlerine karşı mücadele ediyorlar.  24 Ağustos 2016’dan beri. Türkiye’nin müdahalesinin yeni bir aşaması, Suriye’nin Afrin bölgesinde, 2018 Ocak ayında, Türkiye Operasyonel Zeytin Dalı Harekâtı olarak adlandırılan kod adıyla başladı. 

Bölgedeye giden savaş uçaklarımızın başarıları anlatmakla bitmez. Sayısız terorist jetlerimiz sayesinde etkisiz hale getirildi.

Yerli yazılımcılar tarafından geliştirilen Zeytin Dalı Pilotları henüz yeni Google Play‘e sunuldu.  Oyunda Lazer güdümlü bombalar taşıyabilen,  ilk kez Körfez Savaşı’nda kullanılan 1979 yapımı Tornado adlı uçak kullanıldı.

iOS için henüz bir bilgi olmamakla beraber, Google Play üzerinden indirdiğiniz oyunların gelirleri “Mehmetçik Vakfı” ya da “Afrin”e gönderilecektir.

Siz de oyunu indirerek destek olabilirsiniz!

İndirmek için Tıklayın!