2018 iOS için En İyi 5 Ücretsiz Oyun

2018 iOS için En İyi 5 Ücretsiz Oyun

En İyi iOS Ücretsiz Oyunları

En İyi iOS Ücretsiz Oyunları

Akıllı telefonların popüleritesi oyunlara da etki etmiş durumda. Gün geçtikçe kaliteli ve neredeyse diğer platformlarla yarışabilecek oyunlar çıkmakta. Bu sanki konsol başında oynuyormuşsunuz gibi hissettirecek kalitedeki oyunların 2018 yılında çıkan en iyi olanlarını derledik. İşte 2018 en iyi oyunlar listesi.

1. Fortnite

1. Fortnite

Battle royale türü şu anda popülaritesinin zirvesindedir ve Fortnite bu türde en popüler olanıdır. İlk çıktığında bu tarz bir çıkış yapmamıştı ama şuan kesinlikle oyun yükseklerde. Free-to-play oyunu, amiral gemisi masaüstü versiyonu kadar bağımlılık yaratan büyük bir oyundur ve kolayca ayakta kalan son kişi olmak için uğraştığınız yoğun PVP çok oyuncusunda keyfili birkaç saat geçirmenizi sağlar.

Fortnite İndir

2. PUBG

2. PUBG

PUBG artık en büyük rakibi olan Fortnite gibi iOS’ta. PUBG, roman türünü yol haritasına yerleştiren ilk battle royale oyunu olsa da, genel popülaritesi gittikçe Fortnite’nin biraz gerisinde kalıyor. İki oyun çekirdek oyun açısından süper benzer olsa da, PUBG Fortnite’ın bina yönünden yoksundur, bu da kişiye göre değişir; bazılarına göre daha iyi veya daha kötüdür. Tabii ki, bunu bir kez gözden geçirdikten sonra, farklar daha kolay fark edilir: örneğin, PUBG, Fortnite’nin karikatür tarzıyla tam bir zıtlık olan daha iyi silahlara ve daha gerçekçi grafiklere sahip. Söylemeye gerek yok, PUBG mobilde tamamen ücretsiz olmakla birlikte, her iki oyuna da göz atmaya değer.

PUBG İndir

3. The Sims Mobile

3. The Sims Mobile

The Sims, kısa bir süre önce The Sims Mobile ile mobil cihazlara uygun bir şekilde geldi. Bu oyun, mutlaka bir oynanması gereken oyun gibi hissettirmeyen bir oyun ama The Sims’i iyi yapan temel unsurlardan daha fazlasını sunuyor. Oyunun amiral gemisi PC sürümünde olduğu gibi, The Sims Mobile sizin seçtiğiniz Sim ile çeşitli aktivitelere katılmanıza izin verir. Ancak orijinal oyunu böyle eğlenceli bir oyun haline getiren bina yönlerinin mobil oyunda oldukça sınırlı olduğunu bilmelisiniz. Yine de, serinin hayranlarının oynaması gereken popüler bir başlık.

The Sims Mobile İndir

4. Iron Blade

4. Iron Blade

Gameloft’un epik hack-slash RPG’si, tabii ki, ortaçağ Avrupası’ndaki fantezi ordularına karşı mücadele ettiğiniz türün büyük bir temsilcisi. Iron Blade kendi silahlarınızı geliştirecek, çeşitli güçlü yeteneklere sahip olmanızı ve genel olarak harika zaman geçirmenizi sağlar.

Iron Blade İndir

5. South Park: Phone Destroyer

5. South Park: Phone Destroyer

Mobile ile ilgili ilk resmi South Park oyunu, gerçek zamanlı bir strateji ile South Park evrenine yeni bir bakış getirecek mizah dolu bir gemide her iki türün en iyisini ortaya çıkaran bir koleksiyon-kart oyunu arasında bir karışım. South Park serisindeki PC/konsol oyunlarına benzer şekilde, Eric Cartman’ın oyunun kahramanı olduğunu söylemesi gibi Yeni Çocuk veya “Douchebag” olarak oynayacaksınız. Oyun, kendi başına benzersiz olsa da, diğer birçok CCG oyunuyla aynı öneme sahiptir ve affedilmeyen PVP çok oyunculu savaşlarında galip gelmek için düşmanın sağlık havuzunu tüketmenizi gerektirir.

South Park: Phone Destroyer İndir