Age of Empires: Definitive Edition Gelecek Yıla Kaldı!

Age of Empires: Definitive Edition Gelecek Yıla Kaldı!

Geliştirici, Daha Çok Hayranını Kapalı Beta Sürümüne Kaydolmaya Davet Ediyor.

Önümüzdeki hafta efsanevi RTS Age of Empires’ın remastered versiyonunu  oynamak için sabırsızlananlara kötü haber: biraz daha beklemek zorunda kalacaksınız! Age of Empires: Definitive Edition, 19 Ekim Perşembe günü çıkacaktı, öyle ayarlanmıştı, ancak çıkış zamanı belirli bir tarih belirlenmeksizin, 2018 yılının başlarına kadar geriye itildi. 

Gecikmeyi açıklayan geliştirme ekibi, oyunun çeşitli modlarını test etmek için ekstra zamana ihtiyaç duyduklarını ve yeniden başlatma kapsamını da genişletmek istediklerini söylüyor.

Bir blog yazısı “Orijinal Age of Empires’ı yeniden serbest bırakmaya karar verdiğimizde restorasyonun kapsamı boyunca birçok münakaşalar yaptık … ve şu sonuca vardık: bizce böyle bir klasik özenli bir ayrıcalık ile iyileştirilmeyi hak ediyor. Aynı zamanda yaşayan ve gelişen bir türe rağmen normlar sürekli gelişmekte, teknoloji ilerlemeleri ve oyuncu beklentileri değişmektedir. Bu, başka türler için olduğu gibi RTS için de geçerlidir.” demekte.

Blog yazısı şöyle devam ediyor: “İlk oyunun eğlenceli, keşif ve büyüsünü koruyarak yeni oyunu nasıl modernize edebiliriz? Bu amaçla, 19 Ekim’de Age of Empires: Definitive Edition’ın final sürümünü çıkarmak yerine topluluğumuzdaki binlerce oyuncuyu şu an aktif olan kapalı beta sürümüne davet edeceğiz ve tek oyunculu kampanyanın, çok oyunculu oyunun, lobinin ince ayarlarının…(vs) daha kapsamlı test edilmesini sağlayacağız.’’

Kapalı betaya buradan katılabilirsiniz!

Geliştirici, Daha Çok Hayranını Kapalı Beta Sürümüne Kaydolmaya Davet Ediyor.

Age Of Empires Hileleri