Ağustos 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ağustos 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ağustos geldi ve Sony bu ay PlayStation Plus abonelerinin ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları duyurdu. Her zamanki gibi, PS Plus üyeleri 7 ve 4 Eylül tarihleri arasında PS4, PS3 ve PS Vita için iki oyun alıyorlar. Bu ay ayrıca birkaç bonus oyunu ile birlikte geliyor.

PS4 sahipleri, New Orleans’ta modellenmiş bir şehir olan New Bordeaux’da 1968’de açılan bir açık dünya suç oyunu olan Mafia 3‘ü indirebilecekler. Evlatlık ailesinin ölümünden sorumlu yerel bir suç örgütünün intikamını almak için eve gelen bir Vietnam emektar askeri Lincoln Clay olarak oynuyorsunuz.

İkinci PS4 ücretisiz oyunu asimetrik bir rekabetçi korku oyunu olan Dead by Daylight‘tır. Her maçta dört oyuncu, kapı açarak kaçmak için jeneratörleri tamir etmeye çalışan hayatta kalanlardır. Tek sorun, bir ek oyuncunun hayatta kalanlar için avda acımasız bir katili kontrol etmesidir.

PS3‘ta ücretsiz oyunlar arasında, yedi Ice Lord’u öldürmekle görevli bir alev iblisinin sahip olduğu bir savaşçı olduğun aksiyon-RPG Bound by Flame yer alıyor. Diğer oyun geri atılım birinci şahıs nişancı Serious Sam 3: BFE. PS Vita sahipleri, Warhammer 40.000 evreninde yer alan Draw Slasher ve Space Hulk‘u indirebilirler.

Belirtildiği gibi, 7 Ağustos’tan başlayarak PS Plus üyelerine iki bonus oyunu sunulacak. Birincisi, 2 Ekim’e kadar ücretsiz olacak olan PSVR dehşet oyunu Here They Lie, diğeri ise 6 Kasım’a kadar ücretsiz olacak olan bilgi yarışması olan Knowledge is Power.

Ağustos 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Mafia III
 – Dead by Daylight

PS3
 – Bound by Flame
 – Serious Sam 3 BFE

PS Vita
 – Draw Slasher
 – Space Hulk