Ağustos 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Ağustos 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Ağustos ayı neredeyse geldi. Bu da Xbox Live Gold üyeleri için yeni bir ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 oyun setine sahip olacakları anlamına gelir. Artık Microsoft‘un Xbox Wire’ındaki bir gönderi sayesinde bu oyunların ne olacağını biliyoruz. Ağustos ayında ücretsiz olacak oyunlar Xbox One için Forza Horizon 2 ve For Honor; Xbox 360 için Dead Space 3 ve Disney Epic Mickey 2: The Power of Two. Xbox 360 oyunları geriye dönük uyumludur, böylece Xbox One’da da oynatılabilirler.

Xbox One tarafında, 1-31 Ağustos tarihleri arasında Forza Horizon 2‘yi indirebileceksiniz. Bu, gerçekçi sürüş mekaniklerini Burnout gibi serilerin daha fazla arcade tarzı fikirleri ile birleştiren bir açık dünya yarış oyunudur. For Honor, birbiri ardına üç hizipten gelen karakterleri karşılaştıran bir melee savaş oyunudur: Samuray, Şövalyeler ve Vikingler. Güçlü bir yeni Breach moduyla birlikte bu sonbaharda ücretsiz bir güncellemeye dördüncü bir hizip eklenecek. For Honor 16 Ağustos-15 Eylül arasında ücretsiz olacak.

Xbox 360’da Dead Space 3, korku serisinin kahramanı Isaac Clarke’ın ilk kez bir refakatçi olan Sgt. John Carver ile birleştiğini görüyor. Uzaylı parçalara odaklanan oyunun tamamı, çevrimiçi ortak modda oynanabilir. 1-15 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olacak. Ağustos’taki son bedava Xbox 360 oyunu Disney Epic Mickey 2: The Power of Two, Magic Paintbrush kullanarak Wasteland’ı kurtarmanıza yardımcı olan bir kooperatif oyunudur. 16-31 Ağustos arası ücretsiz.

Ağustos 2018 Oyunları

Xbox One
Forza Horizon 2 (Ağustos 1-31)
For Honor (Ağustos 16-Eylül 15)

Xbox 360
Dead Space 3 (Ağustos 1-15)
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (Ağustos 16-31)