Ağustos 2018 için Yeni Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar Açıklandı

Ağustos 2018 için Yeni Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar Açıklandı

Yeni Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar

Yeni Ücretsiz Efsanevi Pokemonlar

Ağustos geldi, bu da başka bir çift ücretsiz Efsanevi Pokemon‘un yakında Ultra Sun ve Ultra Moon için sunulacağı anlamına geliyor. Bu sefer The Pokemon Company, devam eden Efanavi Pokemon promosyonunun bir parçası olarak Ruby ve Sapphire örümcek canavarlarını Groudon ve Kyogre’ye veriyor, ancak sadece sınırlı bir süre için mevcut olacaklar.

Önceki dağıtımlarda olduğu gibi, Efsanevileri almanın yolu, hangi bölgede yaşadığınıza bağlıdır. Efsaneviler herhangi bir yedinci nesil Pokemon oyununda kullanılabilir, ancak aldığınız oyun, oynadığınız sürüme bağlı olacaktır. Sun ve Ultra Sun oyuncularının bir kopyası Kyogre, Moon ve Ultra Moon oyuncuları ise Groudon alacak. Ek olarak, Pokemon farklı seviyelerde gelecektir ve sahip olduğunuz oyuna göre farklı saldırıları öğrenecektir; Ultra Sun ve Ultra Moon’da, her Efsanevi seviyesi 100 olacak ve bir Gold Bottle Cap ile donatılmış olacaklar, orijinal Sun ve Moon versiyonlarında seviye 60 olacaklar.

Efsanevi talep etmek için, oyunun ana menüsünden Mystery Gift özelliğini kullanarak indirme kodunu kullanmanız gerekir. Mystery Gift’i seçtikten sonra, bulduğunuz hediye kodu/şifresi ile alma seçeneğini seçin ve aldığınız kodu girin. Pokemon daha sonra oyununuza yüklenecektir. Bu adımlar tamamlandıktan sonra Pokemon’unuzu herhangi bir Pokemon Center’da bekleyen teslimatçıdan alabilirsiniz. Hediye kodlarını çeşitli perakendecilerden alabilirsiniz.