Altı Yeni Street Fighter 5 Karakteri 3. Sezon İçin Ortaya Çıktı

Altı Yeni Street Fighter 5 Karakteri 3. Sezon İçin Ortaya Çıktı

   Capcom , Street Fighter’ın 6 yeni karakterini duyurdu. Yeni gelenlerin listesi, uzunca bir süredir istenen iki yeni dövüşçüyü de içeriyor.

   Geri dönen karakterler arasında Sakura ve Cody – Alpha serilerinde ilk kez yer almışlar ve Street Fighter 2‘den beri yaşayan Sagat ve Blanka var. Bu arada iki yeni karakter, G – başkan görünümlü sakallı bir adam ve oldukça yakında Ed’e bağlı görünen yeni bir kadın savaşçı Falke

   Bu altı karakter, Street Fighter V‘in 3.  Sezonunu oluşturuyor. Capcom, tüm sezon boyunca tam bir dizilim yerine, bir defada bir karakteri geleneksel olarak ortaya koyduğu için bu duyuru oldukça sürpriz oldu.  

  

   Sakura, 16 Ocak 2018‘de, Street Fighter V: Arcade Edition piyasaya çıktığında satışa sunulacak. Karakterle birlikte, onun için hazır Story, Battle ve Nostalji kostümleri olacak. Ayrıca kendi sahnesi olan Alpha 2 sahnesinden esinlenen Kasugano Residence’yı alıyor. Yukarıdaki gösterim fragmanında sahne ve Sakura’yı görüyorsunuz.

    Diğer beş karakterin çıkış tarihi henüz kesinleşmedi. Street Fighter V‘in Sezon 3 karakterleri için aşağıdaki videoya bir göz atın.

Street Fighter’ın 30. yıl dönümü koleksiyonu için haberimize göz atabilirsiniz. 

Kaynak: 1