Android için 6 Ücretsiz Retro Oyun

Android için 6 Ücretsiz Retro Oyun

Ücretsiz Android Retro Oyunları

Ücretsiz Android Retro Oyunları

Belki de birçoğumuz için bu oyunlar büyürken bize eşlik eden oyunlardı. Şimdi hem eski oyuncular hem de yeni oyuncular için de harikalar. Bazılarına nostaljik duygular yaşatacak bazılarını da doyasıya eğlendirecektir. Sizler için Android platformuna taşınan en iyi retro oyunlarını listeledik. Ücretsiz olanları.

1. Rayman Classic

1. Rayman Classic

Son birkaç yılda Rayman, konsollarda ve Steam’de klasik 2D platformunun yeniden canlandırılmasına öncülük etti ve 2016’dan itibaren PlayStation döneminde orijinal oyun Play Store’da mevcuttu. Bu, şimdiye kadar yapılmış en renkli ve yaratıcı platform tasarımcılarının tonunu belirleyen ve kaçırılmaması gereken bir şey.

20. yıldönümünü kutlamak için, orijinal Rayman geri döndü ve şimdi cep telefonunuzda. Tüm zamanların en etkili platform oyunlarından birinde, Rayman ile destansı maceralara atılın ve 1995 hitinin orijinal versiyonunu oynama deneyiminizi yeniden yaşayın.

Rayman Classic İndir

2. Carmageddon

2. Carmageddon

Carmageddon, 1997 yılında PC için piyasaya sürülen bir araç savaş oyunudur. Grafiklere iyi bir bakış attığınızda, bu hemen belirgindir. İyi yaşlanmayan bir sanat yönüne rağmen, olması gereken bir ton eğlence var. Çoğu arcade yarışçılarının aksine, rakiplerinizi dışarı çıkarmak için en zoru denerken, yayalar üzerinden geçin. Tahribat adeta oyunun adıdır ve Carmageddon bunu anlaşılmaz bir şekilde teslim eder.

Carmageddon; yayaların ve ineklerin eşit puanlara sahip olduğu ve rakiplerinizin, otomotiv öldürme makinelerinin bükülmüş bir karışımı içinde bir grup çılgın olduğu bir ortamda orijinal özgür sürüş duygusunu yansıtır. Oyun anarşik bir hareketle nereye isterseniz oraya gideceğiniz bir oynanışa sahiptir ve gerçeküstü komedi şiddeti vardır.

Carmageddon İndir

3. Crazy Taxi Classic

3. Crazy Taxi Classic

Crazy Taxi Classic, SEGA Forever programı kapsamında yeniden piyasaya sürülen bir başka Sega portu. Genellikle şehir etrafında çılgınca sürüş ile sonuçlanan belirli bir zaman sınırı altında yolcuları teslim etme görevi olan taksi yarış oyunudur. Sadece birkaç dakikanız kaldığında mükemmel zamanlanmış arcade modu hızlı bir dönüş yapmak gibi hissettiriyor.

SEGA’nın çığır açan, açık dünya sürüş oyunu olan Crazy Taxi ile biraz eğlenin. Ücretsiz oynayın ve craaaazy para kazanın.

Crazy Taxi Classic İndir

4. Beyond Oasis Classic

4. Beyond Oasis Classic

Beyond Oasis Classic başka bir SEGA Forever sürümüdür. Dokunma kontrollerinin alışması biraz zaman alacak olsa da, zevkli aksiyon RPG oyunu hiç değişmedi. İlk başlarda fiziksel denetleyiciler göz önüne alınarak oluşturulduğundan dokunmatik kontroller zorlu gelebilir. Ama yıllar sonra harika bir hikayeyi tekrar yaşamak için buna değer. Sonuçta bir klasik.

Büyüyen, cömert, aksiyon RPG Beyond Oasis artık mobil cihazlarda mevcut. Ücretsiz oyna ve SEGA’nın zamansız macerasını yeniden keşfet. SEGA’nın en destansı aksiyon RPG’lerinden birinde keşif ve maceraya zamansız bir yolculuğa çıkın. Topraklarınızda yükselen eski bir kötülükle savaşmak için büyülü bir “Armlet” in gücü ile temel ruhları çağırın.

Beyond Oasis Classic İndir

5. Atari’s Greatest Hits ReMaster

5. Atari's Greatest Hits ReMaster

Sizlere Atari’s Greatest Hits ReMaster‘ı sunuyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi, bu, Atari 2600 için başlangıçta piyasaya sürülen Atari markalı oyunlardan oluşan bir koleksiyon. Eski bir okul oyun fanatiği iseniz, 100 oyundan oluşan bu koleksiyon pek çok anılarızı geri getirecektir. Eğer Atari 2600’ün kütüphanesinden hiç oyun oynamadıysanız, kesinlikle bunu seveceksiniz.

Oyunların Altın Çağı’nı 70’li ve 80’li yılların en popüler retro Atari oyunlarından oluşan bir koleksiyonla yeniden yaşayın. AGH, daha modern Android cihazlarda çalışmak üzere yeniden piyasaya sürüldü. Bu kapsamlı katalog, 30 yıl önce hayranlarının hatırladıkları şeyleri taklit etmek için tasarlanan kontrollerle orijinal Atari klasiklerini önemsemektedir.

Atari’s Greatest Hits ReMaster İndir

6. Sonic The Hedgehog 2 Classic

6. Sonic The Hedgehog 2 Classic

Sega’nın Sonic The Hedgehog 2 Classic, Sega Forever programının bir parçası olarak piyasaya sürüldü ve bir zamanlar Sega’nın klasik oyunlarını Android’de ücretsiz olarak yayınlamaya başladığı bir programdı. Bu oyunlara bir ton reklam yerleştirerek bunu yapabildiler. Neyse ki, kullanıcıların bunları kaldırmaları için bir yol var. 1,99 dolar ödeyerek reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Tüm zamanların en çok satan SEGA oyunlarından biri Sonic The Hedgehog 2 artık mobil cihazlardan ücretsiz olarak oynanabiliyor. SEGA’nın süper Sonic başyapıtını yeniden keşfedin. Dr. Eggman, eski silahlarına geri döndü ve nihai silahını, Ölüm Yumurtasını tamamlamasını sağlayacak yedi Kaos Zümrüt bulmaya çalışıyor.

Sonic The Hedgehog 2 Classic İndir