Android için En İyi Yarış Oyunları

Android için En İyi Yarış Oyunları

En İyi Android Yarış Oyunları

En İyi Android Yarış Oyunları

Google Play Store’da bulunan en iyi yarış oyunlarını inceledik. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok seçenekle, stilize bir arcade yarışından son derece gerçekçi yarış sim’lerine kadar tüm alt türleri kapsayan bir listeyi derledik. Tercihiniz ne olursa olsun, sizin için uygun olan olağanüstü bir oyun bulmalısınız. İşte en iyi yarış oyunları listesi.

1. Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends, Google Play Store’daki en popüler yarış oyunları serisinin en son girişidir. Gerçekliğin tüm iddialarını atlar ve tüm sabitlemelerle üst düzey, yüksek oktanlı bir oyun sağlar. Oyuncular yeni sürüşlerin kilidini açmak ya da sahip olduklarını yükseltmek için kariyer modunda çalışabilirler. Vahşi ve hızlı olan sekiz araba yarışında çevrimiçi rakiplere karşı yarışabilirsiniz.

Asphalt 9: Legends

2. Riptide GP: Renegade

Riptide GP: Renegade, Android’deki en yeni ve en fütüristik jet ski yarışları serisidir. Jet Moto veya Wave Race 64, Riptide GP gibi oyunların anılarına geri dönüyor: Renegade, çevrimiçi rakiplere karşı hızlı bir yarış veya savaş yürütmek için seçeneklerin yanı sıra öyküye dayalı bir kariyer modu sunuyor. Grafikler, su ve hareket bulanıklığı efektleriyle üst düzeydir ve oyuna iyi bir hız kazandırır.

Riptide GP: Renegade İndir

3. Beach Buggy Racing

Beach Buggy Racing, Beach Buggy Blitz’in devamı niteliğindedir ve oyuncuların tropik bir sahile doğru ilerlediği, zamanlayıcısından önce ilerleyen kontrol noktalarını vurmaya çalıştığı bir başka kolay yarış oyunudur. Yol boyunca madeni para toplanması, buggy güncellemelerini finanse etmenize yardımcı olur, ancak kursla ilgili çeşitli kulübelerden, hayvanlardan ve diğer yarışçılardan kaçındığınızdan emin oluni etkiler sizi yavaşlatır. Grafikler, güzel su, toz ve ışık efektleri dahil olmak üzere renkli ve pürüzsüzdür. Bluetooth denetleyicileri desteği dahil olmak üzere birden fazla kontrol seçeneği vardır.

Beach Buggy Racing İndir

4. Horizon Chase – World Tour

Horizon Chase, oynanışıyla klasik 80’ler arcade yarışçısı Pole Position’u anımsatan eğlenceli retro tarzı bir yarışçıdır. 32 şehirden oluşan 70 pistin üzerinde parlak ve renkli retro grafiklere sahip. Her yarışa 20 arabalık bir paketin arkasından başlıyorsunuz ve tacı almak için rakiplerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Yükseltmek ve 16 mevcut araç kilidini açmak için kazanmaya devam edin.

Horizon Chase – World Tour İndir

5. Red Bull Air Race 2: the Mobile Game

Red Bull Air Race 2, Red Bull’un dünya çapında düzenlediği gerçek hava yarışlarını canlandıran en son mobil oyundur. Bir Master Class pilotu olmak için kariyer yolunuza başladığınızda kendi uçağınızın kontrollerinin arkasına geçin.

Red Bull Air Race 2: the Mobile Game İndir

6. Repulze

Repulze, tüm büyük yarış oyunlarının tekerlek gerektirmediğinin kanıtıdır. F-Zero veya Wipeout serilerinin hayranı iseniz, Repulze’yi seveceksiniz. Yerçekimine meydan okuyan pistlerde yarışın. Repulze’yi diğer oyunlardan ayıran başka bir şey de turbo desteklerini toplama biçimidir. Zanaatınızın polaritesine bağlı olarak, ya yeşil ya da kırmızı kapılardan geçmeyi hedefliyorsunuz. Ve tüm oyun gölgelerden her şeyi kontrol eden şeytani şirket hakkında kapsayıcı bir hikayeye üzerinden ilerler.

Repulze İndir

7. Colin McRae Rally

Bu oyunun klasik PC oyununu bir çok kişi bilir. Ralli araba yarışı, kursun hız zamanını ayarlamaya çalışırken arabanızı çakıl ve toprak yollarda aşağı çırpmakla ilgilidir. Sokak yarışı oyunlarına daha az ilgi duyuyorsanız, bu çevrimdışı yarışçı harika bir seçenektir.

Colin McRae Rally İndir

8. Thumb Drift – Furious Racing

Thumb Drift sizin için mükemmel bir oyun olabilir. Büyüleyici grafikler ve basit bir önermeyle, hedefiniz gittikçe zorlaşan dört parkurdan yana doğru kaymaktır. Yolda toplanan paralar ile rastgele kilitleri açmak veya uygulama içi satın alma yoluyla elde etmek için 70’den fazla araba var.

Thumb Drift – Furious Racing İndir

9. Real Racing 3

Real Racing 3, donanım parçalarını eğlendirmeye bağlıdır. Gerçek dünyadaki parçalara gerçek marka isimleri koyar. Tur zamanlarının arkadaşlarınızdan kaydedildiği ve o anda süren bir botla yarıştığınız ilginç bir asenkron çok oyunculu sisteme sahiptir. Tabii ki, onlara çarpabilir ve iz sürelerini etkileyebilirsiniz ve aynı zamanda da oynamaya değecek tek oyunculu bir kariyer var. Zamanla, oyuncular yeni arabalar kazanırlar ve kazanımları ile çeşitli mekanik parçaları yükseltebilirler. Onarım masraflarından kaçınmak için sürüşünüzü iyi durumda tutmanız gerekir.

Real Racing 3 İndir

10. Fast & Furious Legacy

Fast & Furious Legacy, popüler aksiyon filmlerine dayanan bir yarış oyunudur. Oyun farklı yarış ve görevlerin iyi bir karışımını sunuyor. Rakiplerinizi sokak yarışlarında, drag yarışlarında, drift yarışlarda nitro ve patlamalarla geçmeye çalışın. Hikayeler, film modundan en sevdiğiniz karakterleri içeren hikaye modunda ilerlerken daha büyük ve daha kötü meydan okumalar almak için yolculukları artırmaya harcanır.

Fast & Furious Legacy İndir

11. Death Rally

Death Rally cesur, çarpışma-şiddetli yukarıdan aşağı bir yarış oyunudur. Oyuncular, Mad Max tarzı silahlarla sürüyorlar ve yarışlardaki yarışmacıları yok ediyorlar. Silah parçaları, ikramiye bonusları ve nitro hızları çarpışma alanında çöp olarak toplanabilir. Death Rally ile ilgili en güzel şey, rakiplerinizi havaya uçurmadan yine de adil bir nakit parayla uzaklaşabilmenizdir.

Death Rally İndir

12. CSR Racing

CSR Racing, temiz bir drag yarış oyunudur. Oyuncular dümen konusunda endişelenmemeli. Yapmanız gereken tek şey vitesinizin değişmesi için mükemmeldir. Göstergeler bir sonraki zamanınızı ne zaman yapacağınızı söyler. Zamanlamanızın baştan çıkarıcı olduğunu ve yolculuğunuzun büyük ölçüde yükseltildiğini varsayarak rakibinizden önce bitiş çizgisini geçmeniz ve bazı kazançlar elde etmeniz gerekir. Üstün otomobil satın almak için premium para birimi kullanılabilir, standart para birimi ise diğerlerini satın almak için kullanılabilir. Ayrıca şanzıman, motor, giriş ve gövde gibi belirli parçaları da yükseltebilir.

CSR Racing İndir