Android ve iOS için MARVEL Strike Force Ücretsiz Yayınlandı

Android ve iOS için MARVEL Strike Force Ücretsiz Yayınlandı

MARVEL Strike Force

MARVEL Strike Force

FoxNext Games, Android ve iOS için yeni bir taktik ücretsiz RPG olan MARVEL Strike Force‘u piyasaya sürdü. Oyun açıklamasında; “Dünya üzerindeki bir saldırı başladı. Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler buna karşı savunmak için birlikte çalışıyorlar. Yepyeni bir düşman tehdidine karşı stratejik mücadeleye girerken, Örümcek Adam, Doktor Strange, Groot, Rocket Raccoon, Loki, Elektra, Kaptan Amerika ve Iron Man dahil olmak üzere nihai ekibinizi bir araya getirerek sorumluluğu yönetin.” diyor.

MARVEL Strike Force Tanıtım

Vuruş gücünüzü yeniden eğitmeniz ve Demir Adam, Kaptan Amerika, Loki, Elektra, Dr. Strange ve daha fazlası gibi güçlü MARVEL Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler ile güçlü bir takım oluşturmanız gerekiyor. Yeni kıyafetler alabilir, Süper Kahramanlar ve Süper Kötülerinizi her zamankinden daha güçlü hale getirebilirsiniz. Power Cores gibi öğeler için 1,99 dolardan başlayan ve 149.99 dolara kadar çıkan uygulama içi satın alma işlemleri var.

Düşmanlar için; belirli Süper Kahramanlar ve Süper Kötüleri eşleştirmeniz gerekiyor. 5v5 savaşlarında uzman dövüş taktikleri, size Marvel Evrenin en büyük kötü adamlarını yenme gücü veriyor. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

MARVEL Strike Force İndir (iOS)
MARVEL Strike Force İndir (Android)

Kaynak: 1