Artık SketchBook Uygulaması Ücretsiz İndirilebilir

Artık SketchBook Uygulaması Ücretsiz İndirilebilir

SketchBook Ücretsiz

SketchBook Ücretsiz

Autodesk’in SketchBook uygulaması, 2010 yılından beri mobil kullanıcılara yönelik. Şirketin akıllı telefonlarında veya tabletlerinde doğrudan proje çizme, düzenleme ve bitirme gibi amatör ve profesyonellerin kullanımına izin veren özel bu uygulamayı piyasaya süreli sekiz yıldan fazla oldu. Bu, çoğu sanatçının favorisi oldu ve Play Store’daki birçok Editörün Seçimi uygulamalarından biri olarak seçildi. SketchBook bir prim gerektiren ücretli bir uygulamadır, ancak bu hafta ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu sınırlı bir süre değil, uygulamanın tam özellikli sürümü artık ücretsiz olarak kullanılabilir.

Mobil için bu uygulama, herkesin bir mobil cihazda yaratıcılıklarını kullanmasına ve geliştirmesine olanak tanır. İster telefon, ister tabletiniz olsun, Autodesk‘in Sketchbook’u size hayal gücünüzü gerçeğe dönüştürmek için doğru araçları sağlayacaktır.

Doğru çizim araçları ihtiyacınız olan şeydir ve Autodesk, uygulamayı ve tüm özelliklerini ekstra bir ücret ödemeden sunacak kadar cömerttir. Autodesk, yaratıcılığın bir fikirle başladığına inanır ve aklında ne varsa onu ifade etmeniz gerekir. Tam özelliklerin tadını çıkarmak için aylık abonelik almanıza gerek yok. İndirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

SketchBook İndir (MAC veya PC)
SketchBook İndir (Android)
SketchBook İndir (iOS)