Assassin’s Creed 4: Black Flag Sistem Gereksinimleri

Assassin’s Creed 4: Black Flag Sistem Gereksinimleri

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassin's Creed 4: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Assassin’s Creed serisinin altıncı büyük oyunudur. Black Flag, Ekim 2013’te PlayStation 3, Xbox 360 ve Nintendo Wii U için ilk yayınlandı ve bir ay sonra PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için çıktı.

Oyun, gerçek dünya olaylarının kurgusal bir geçmişinde yer alır ve özgür irade ile barış için savaşan Assassins ile kontrol yoluyla barışı isteyen Tapınakçılar arasındaki yüzyıllarca süren mücadeleyi izler. Çerçeveleme hikayesi 21. yüzyılda ayarlanmıştır ve oyuncu Abstergo ajanı olarak tanımlanır. Ana hikaye ise, 18. yüzyılda Karayipler’de Golden Age of Piracy sırasında belirlenmiştir. Assassin’s Creed III kahramanı ve hasımları Ratonhnhaké:ton ve Haytham Kenway’nin büyükbabası ve babası olan ünlü Galli korsanı Edward Kenway’i izliyor. Bir Korsan Cumhuriyeti ütopyası kurulmasına teşebbüs önemli bir unsurudur.

Assassin’s Creed 4: Black Flag, açık bir dünya ortamında kurulmuş ve üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir aksiyon-macera, gizlilik oyunudur. Oyun üç ana şehri içermektedir; Havana, Kingston ve Nassau, sırasıyla İspanyol, İngiliz ve korsan nüfuzunun hakimiyetinde. Ayrıca, atoller, deniz kaleleri, Maya kalıntıları, şeker fundalıkları ve su altındaki batıklar da dahil olmak üzere keşfetmek için 50 ayrı ayrı yer var. Assassin’s Creed’de bulunanlara benzer görevleri olan daha açık bir dünya hissine ve oyuncu için daha az kısıtlamaya sahiptir. Oyuncu ormanlar, kaleler, kalıntılar ve küçük köylerle karşı karşıya kalacak. Dünya oyuncuların daha fazla özgürlük sağlaması için kuruldu. Örneğin; oyuncuların ortamda takılıp kalmasına izin vererek, geçmekte olan gemileri yakalamalarını ve yakındaki plajlara kesintisiz bir şekilde yüzmeleri gibi. Buna ek olarak av sistemi, oyuncunun ekipmanı yükseltmek için kullanılan kaynaklarla topraklarda avlanmasına ve suda balık avlanmasına izin verir.

Black Flag Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7 SP1 veya Windows 8 (32/64bit)
 – İşlemci: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz veya AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM ile shader Model 4.0 veya daha yüksek)
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Son sürücülerle birlikte uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7 SP1 veya Windows 8 (32/64bit)
 – İşlemci: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz veya daha iyi ya da AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM ile Shader Model 5.0) veya daha iyi
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Son sürücülerle birlikte uyumlu ses kartı