Assassin’s Creed Odyssey Erkek veya Kadın Karakter Seçimine Sahip

Assassin’s Creed Odyssey Erkek veya Kadın Karakter Seçimine Sahip

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey

Assassin’s Creed evreninin erkek kahramanları için bir tutkusu vardır, ama Assassin’s Creed Odyssey tekrar geleneklerden kopmak istiyor. Ubisoft, E3 basın toplantısında açıkladığında, serinin ana oyunlarından birinde ikinci kez, eğer kadın karakteri seçeceklerse, oyuncular kadın karakter olarak oynayabilecekler.

Assassin’s Creed Syndicate‘in öyküsünde kardeş Evie ve Jacob Frye’nin zorla değiştirilmesinin aksine, Assassin’s Creed Oydssey oyunun tamamı için oynamak için kahramanlarından biri olan Alexios veya Kassandra‘yı seçmenize izin verecektir.

Alexios veya Kassandra olarak oynamak, hikayeyi veya oyun oynamayı etkilemez. Bununla birlikte, her iki karakter de erkek ve kadın Komutanı Shepards’ın Mass Effect‘de nasıl davranıldığına benzer farklı ses aktörlerine ve karakter modellerine sahip olacaktır.

Kassandra, seri tarihinin ilk kadın oynanabilir kahramanı değildir; Bununla birlikte, bu kadın karakterlerin çoğu daha küçük spin-off başlıklarında yer almıştır. Evie Frye, ana oyunda ilk kez yer aldı, ancak Assassin Creed III: Liberation‘dan Aveline De Grandpré, AC evrendeki ilk oynanabilir kadın karakteriydi. Assassin’s Creed Chronicles: China da oynanabilir bir kadın suikastçı olan Shao Jun’a sahne oldu, ancak Kassandra, Assassin’s Creed oyunundaki ana hatlar için ilk oynanabilir kadın lideri olacak.