Assassin’s Creed: Odyssey Muhtemelen Battle Royale Moduna Sahip Olmayacak

Assassin’s Creed: Odyssey Muhtemelen Battle Royale Moduna Sahip Olmayacak

Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin's Creed: Odyssey

Call of Duty ve Battlefield gibi büyük seriler bu sene battle royale modasına atlıyor, ama başka bir büyük zaman serisi olan Assassin’s Creed‘de henüz bununla ilgili bir çalışma yok. Oyun yönetmeni Scott Phillips’e röportajda, Odyssey’de bir battle royale modu koyma hakkında Game Informer tarafından soruldu ve hayır diyerek cevap verdi.

Konuyla ilgili söyleyecekleri bu kadardı. Daha sonra Phillips, Odyssey‘in çok oyunculu olmayacağını söylemek için devam etti. Head-to-head çok oyunculu; Assassin’s Creed’e 2010’ın Assassin’s Creed: Brotherhood‘ı ile tanıştırıldı, ancak daha sonra serilerdeki oyunlar bundan uzaklaştı. Odyssey için Phillips, geliştirme ekibinin mümkün olan en iyi oyunu yapmak için birleşmesini istediğini söyledi. Ayrıca röportajda toplam sekiz stüdyolarının Odyssey üzerinde çalıştığını belirtti.

Phillips, Odyssey hakkında çok oyunculu olmadığını, “Ekibimiz için bu odağı bölmek ve oyunu yapmak için harcadığımız zaman miktarı benim için doğru değildi. Bu dev açık dünya RPG’sini sunmak, bunu yapmanın bir yoludur ve sanırım Assassin’s Creed’in olması gereken şey bu.” şeklinde söyledi.

Phillips, oyuncu seçimine ve ajansına odaklanan “tam RPG” olacak diyor. Ayrıca videoda Odyssey’in geçen yılki Assassin’s Creed: Origins‘den daha büyük bir haritaya sahip olduğunu ve “çok daha uzun” bir oyun olduğunu söyledi. Röportajdan diğer bazı cümleler:

 – Aslanlar ve ayılar da dahil olmak üzere hayvanları evcilleştirebilirsiniz.

 – Etrafta dolaşan rastgele köpekleri evcilleştiremezsiniz.

 – Switch’e gelecek mi? Phillips söylemedi.

 – Fotoğraf modu büyük olasılıkla piyasaya sürülecektir.

 – Yarım düzine romantik partneriniz olabilir ve hepsini aynı anda görebilirsiniz.

 – Ama sen Socrates’i sevemezsin.

 – Bir keşif modu olacak mı? “Göreceğiz.”

 – Yayın sonrası içerikten “çok” olacak.

Assassin’s Creed: Odyssey, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 5 Ekim’de piyasaya sürülecek. Oyun, Antik Yunanistan’da gerçekleşir ve bir erkek ya da kadın olarak oynamayı seçebilirsiniz.