Assassin’s Creed Odyssey PS4 Ücretsiz Kullanılabilir

Assassin’s Creed Odyssey PS4 Ücretsiz Kullanılabilir

Assassin’s Creed Odyssey PS4

Assassin's Creed Odyssey PS4

İşte PS4 sahipleri için bir PSA. Assassin’s Creed Odyssey, 5 Ekim’e kadar PS4, Xbox One ve PC’de olmayabilir ancak PlayStation 4‘ünüz için Assassin’s Creed Odyssey temasıhemen indirebilirsiniz. Ön sipariş veya herhangi bir satın alma gerekli değildir. Sadece PlayStation Store’a bakın, hesabınıza ekleyin ve temaya gidin. Buradan ulaşabilirsiniz.

Assassin’s Creed Odyssey, esas olarak Assassin’s Creed Syndicate‘i yapan aynı ekip olan Ubisoft Quebec tarafından geliştiriliyor. Antik Yunanistan’da yer alan Odyssey, RPG topraklarına serinin diğer tüm girişlerinden daha fazla dayanmaktadır. Bir erkek ya da kadın kahraman olarak oynamanıza izin verir, size diyalog iletişim seçenekleri sunar ve oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek kararlar verir.

Ücretsiz dinamik PS4 teması, PS4 panonuzun sağ tarafında bir erkek Spartan savaşçısını barındırıyor. Üst simge sırasını açmak için denetleyiciye basarsanız, asker ekranın kenarından silinir ve bir kadın Spartan savaşçısı tarafından değiştirilir.

Assassin’s Creed Odyssey’ye ön sipariş vermek isterseniz, oyunun farklı versiyonları ile karşılaşırsınız. Sizin için hangisi uygunsa onu seçin.