Assassin’s Creed Origins Discover Modu Tarihi Açıklandı

Assassin’s Creed Origins Discover Modu Tarihi Açıklandı

Assassin’s Creed Origins Discover Tour

Assassin's Creed Origins Discover Tour

Viktorya dönemi İngiltere’sinin veya Eski Mısır’ın dinamik, yaşayan bir rekreasyonunu keşfetmek büyüleyici olduğu için Assassin’s Creed oyunlarının tarihi ayarlarının çeşitliliği, daima serinin en önemli noktalarından biri olmuştur. Ancak daha önce, yalnızca oyunların şehirlerini ve ortamlarını keşfetmek istiyorsanız, yine de biraz savaşmanız ve hikayeyi devam ettirmeniz gerekiyordu.

Bugün Ubisoft, oyuncuların görevler veya mücadele baskısı olmadan Eski Mısır hakkında daha fazla bilgi edinmesine olanak tanıyan Assassin’s Creed Origins için Discovery Tour adında yeni bir modun çıkış tarihi ve fiyatını açıkladı. Özellikle eğitim deneyimi olarak tasarlanmıştır ve tüm dünyayı kendi yürüyüşünüzde görmenize izin verir.

Discovery Tour için iki ana bileşen vardır. İlk olarak, mod tüm dünyayı serbest dolaşıma açar, görevler ve muharebe kapatılır. Bu yolla, oyuncular eski şehirlerin, köylerin ve çöllerin arasından sadece Eski Mısır’ın nasıl bir şey olabileceğini görmek için dolaşabilirler.

İkincisi, Ubisoft ayrıca oyunculara Mısır toplum ve tarihi hakkında bilgi sahibi olmak için günlük rehberli turlar da katacak. Bu turlara, tarihçiler ve Mısır uzmanları tarafından rehberlik yapılacak.

Discovery Tour, 20 Şubat tarihinde Assassin’s Creed Origins’i PS4, Xbox One ve PC’de sahip olan herkes için ücretsiz güncelleme olarak kullanıma sunulacak. Buna ek olarak, sadece 20 dolara da PC’de bağımsız olarak indirilecek.

Kaynak: 1