Assassin’s Creed Origins Roman Centurion Pack efsane bir video ile piyasaya sürüldü

Assassin’s Creed Origins Roman Centurion Pack efsane bir video ile piyasaya sürüldü

27 Ekim 2017 tariginde piyasaya sürülen ve kısa süre içerisinde oyuncuların gözdesi olan, Assassin’s Creed serisinin en yeni oyunu için yepyeni bir DLC paketi gündeme geldi.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasya sunulan Assassin’s Creed Origins‘in Roman Centurion Pack DLC paketi bugün efsane bir video ile kullanıcılara sunuldu. Bu DLC paketini eğer Assassin’s Creed Origins’in Season Pass sürümüne sahipseniz, ücretsiz olarak, herhangi bir satın alımı yapmadan indirebilirsiniz. Fakat oyunun Season Pass sürümüne sahip değilseniz bu DLC size 6,99$’a mal olacak.

Bu yeni DLC paketi ile Bayek‘i kahverengiye bürünmüş bir biçimde görüyoruz. Aslan kapüşonu ile iki silah, bir kalkan ve bir atı ile Bayek oldukça görkemli duruyor. 

Eğer bu DLC paketini almakta kararsız kaldıysanız Ubisoft’un resmi olarak yayınlamış olduğu fragmana göz atabilirsiniz. Gerçekten video çok kısa olmasına rağmen benim oldukça ilgimi çekti. Bayek’in her zamankinden daha görkemli gözüktüğü açıkça ortada. Tabikide DLC‘yi alıp almamaktaki son karar sizlerde.

Assassin’s Creed Origins şimdi PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüş durumda. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için Assassin’s Creed Origins inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.  Watch Dogs’a ek olarak Lawbreakers’da bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir. Daha fazla bilgi için Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.