Battlefield 1 Yaz Güncellemesi Aldı

Battlefield 1 Yaz Güncellemesi Aldı

Battlefield 1 Yaz Güncellemesi

Battlefield 1 Yaz Güncellemesi

EA DICE, 2016’nın Battlefield 1‘ini desteklemeye devam ediyor. Bir yaz güncellemesi, hayranların istediği birinci şahıs nişancısının yanı sıra genel deneyimin iyileştirilmesi için oynanış değişikliklerine birkaç yamanın yapılmasını sağlıyor.

Askere özelleştirme ekranına giderken yüklenme süresi, bir sunucuya katılmaya çalışırken bağlantının kesilme sayısı azaldı. Güncelleme ayrıca, harita oylama sonuçlarına uyulmamasına neden olan sorunları giderir; takım, önceden dönme fazı sırasında zaman zaman saymaya başlar ve bir kuyruğa giren oyuncuların maça katılmaları engellenir. Battlefield 1 ayrıca, oyun sunucusu farklı bir ana bilgisayara geçtikten sonra bile harita seçiminin sonucunu güçlendiriyor.

Battlefield 1’in yeni güncellemesi, Lupkow Pass, Zeebrugge ve Prise de Tahure için Shock Operations’ı da yeniden dengeliyor. Lupkow Pass için değişiklikler ilk sektörü herkes için kolaylaştırır ve Behemoth’un etkisini azaltır. Zeebrugge’da değişiklikler, ilk sektördeki Saldırıların deneyimini geliştiriyor. Prise de Tahure için ise değişiklikler, Saldırganların Savunucu kitlerini çalmasını ele alıyor ve Savunucular Saldırganların “comeback” kitlerini çalıyor.

Battlefield 1 ayrıca Xbox One X’te 4K çözünürlüklü görüntü işleme özelliğini destekliyor.

Kalan değişiklikler silahları, donanımı, araçları ve kullanıcı arayüzü/kullanıcı deneyimini ele alır. Tam yama notları Battlefield’in blogunda bulunabilir.