Battlefield 2 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2

Battlefield 2

Battlefield 2, Travma Studios’un katkılarıyla Digital Illusions CE tarafından geliştirilen ve yalnızca Microsoft Windows için Battlefield serilerinde üçüncü oyun olarak yayınlanan, 2005 yılının birinci şahıs nişancı askeri simülatör video oyunudur.

Oyuncular modern silah sistemlerini kullanarak modern bir savaş alanında savaşırlar. Battlefield 2, bazı strateji ve Taktik nişancı unsurları ile birinci şahıs nişancıdır.

Tek oyunculu özellik, ABD Deniz Piyadeleri, Çin ve kurgusal Orta Doğu Koalisyonu arasındaki çatışmaları içeren görevleri içeriyor. Oyunun çok oyunculu yönü, oyuncuların takım çalışmasını desteklemek için tek bir komutanlığın liderliğindeki ekiplere dönüşmesini sağlar. Hikaye 21. yüzyılın başlarında çeşitli güç blokları arasında kurgusal bir dünya savaşı sırasında gerçekleşiyor: Çin, Avrupa Birliği, kurgusal Orta Doğu Koalisyonu (MEC), Rusya ve ABD.

Battlefield 2, ilkinin popüler oyununa birçok değişiklikle Battlefield Vietnam‘ın devamıdır. Bu yeni oyun özelliklerinin birçoğu, takım çalışması ve akılda kalan işbirliği ile oyuna eklendi. Yeni oyun motoru geliştirilmiş fizik, dinamik aydınlatma ve daha gerçekçi malzeme penetrasyonu içerir.

Battlefield 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP (32-bit)/Vista/7
 – İşlemci (CPU): Pentium 4 veya Athlon XP eşdeğer
 – RAM: 512 MB
 – Ekran Kartı: % 100 DirectX 9 uyumlu 128 MB Direct3D Card (GeForce FX 5700+/Radeon 8500, 9500+)
 – DirectX: Sürüm 9.0
 – Ses Kartı: Evet
 – Boş Alan: 2.3 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP (32-bit)/Vista/7
 – İşlemci (CPU): Pentium 4 veya Athlon XP
 – RAM: 1 GB
 – Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0 uyumlu ekran kartı (GeForce FX 5700+/Radeon 9500+)
 – DirectX: Sürüm 9.0
 – Ses Kartı: Evet
 – Boş Alan: 3 GB