Battlefield 5 Battle Royale Mode EA Tarafından Açıklandı

Battlefield 5 Battle Royale Mode EA Tarafından Açıklandı

Battlefield 5 Battle Royale

Battlefield 5 Battle Royale

Battlefield 5, EA’nın E3 2018 programındaki en az gizemli oyunlardan biri olabilir. Zaten kendi özel duyuru etkinliğine sahipti ve DICE, o zamandan beri yeni modlar gibi ayrıntıları yavaş yavaş açıklıyordu. Ama bu, EA’nın bir battle royale modunun onaylanması da dahil olmak üzere EA Play vitrinin önemli bir parçası olmasını engellemedi.

Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın inanılmaz başarısı sonucu battle royale, diğer birçok şirketin kapitalize etmek istediği bir fenomene dönüştü. Call of Duty: Black Ops 4‘ün geliştirme aşamasında böyle bir mod olduğu zaten onaylandı ve şimdi Battlefield 5’te de olacak. EA Play sırasında, geliştiriciler Battlefield ya da başka bir oyunda daha önce kazanmadığınızı iddia ettikleri bir deneyim için takım oyunu, araçlar ve imha sunacağını doğruladı.

Ne yazık ki, EA bu modda nelerin oluşacağına ilişkin, bu modda sıklıkla kullanılan 100 oyunculu sayıya sahip olup olmayacağı hakkında daha fazla bilgi vermedi. Bu sene içinde bir süre sonra daha fazla ayrıntı paylaşılacaktır.

Battlefield 5, 19 Ekim’deki tüm oyuncular için çıkacak, ancak EA/Origin Access’e ve ön siparişe abone olan kullanıcılar, 11 Ekim’de daha erken oynayabilecekler. Deluxe Edition’ın ön siparişi verenler ise 16 Ekim’de oyuna ulaşacaktır. Ayrıca açık bir beta da planlanmaktadır.