Battlefield 5 Gelmeden Önce Battlefield 1 Genişlemelerini Ücretsiz Alın

Battlefield 5 Gelmeden Önce Battlefield 1 Genişlemelerini Ücretsiz Alın

Ücretsiz Battlefield 1 Genişlemeleri

Ücretsiz Battlefield 1 Genişlemeleri

Battlefield V, 20 Kasım’da piyasaya çıkacak. Nişancı hayranların heyecanını arttırmak için, Yayıncı Electronic Arts, Ekim ayında dört Battlefield 1 genişlemesini veriyor. İlk iki, 16 Ekim’e kadar ücretsiz olarak kullanılabilir. Diğer ikisinin fiyatları muhtemelen ayın son iki haftası ücretsiz olacak.

Açıkçası, Battlefield 1‘in bir kopyası olmadan ücretsiz olarak yararlanamazsınız, bu yüzden oyuna sahip olmanız gerekiyor ve oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Battlefield 1 İndir

İlk ücretsiz genişleme adı, They Shall Not Pass. Fransız ordusunu oyuna tanıtır ve dört haritayı ekler. Ayrıca iki yeni Operasyon, altı kilitlenebilir silah, dört yakın dövüş silahı, yeni bir Behemoth ve elit sınıfı Trench Raider içeren Frontlines olarak adlandırılan yeni bir mod mevcuttur.

Diğer ücretsiz ise Rus ordusunu savaş alanına getiren In the Name of the Tsar genişlemesidir. Bununla birlikte altı yeni harita, 11 yeni silah, artı araç ve daha fazlası geliyor. İşte bu genişlemeleri ücretsiz olarak alabileceğiniz bağlantılar:

They Shall Not Pass İndir (PS4)
They Shall Not Pass İndir (Xbox One)
They Shall Not Pass İndir (PC)

In the Name of the Tsar İndir (PS4)
In the Name of the Tsar İndir (Xbox One)
In the Name of the Tsar İndir (PC)

Ekim ayında Battlefield 1’i oynadığınızda, silah skinleri, Dog Tags ve Squad XP Boost’lar gibi şeylerin kilidini açmanıza izin veren günlük zorlukları bulacaksınız. Battlefield 5 çıktıktan sonra hesabınızda görünecek Battlefield V için oyun içi öğelerin kilidini bile açabilirsiniz.

Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri