Belki Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Belki Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Mothergunship

Çıkış Tarihi: 17 Temmuz
Geliştirici: Grip Digital, Terrible Posture Games
Yayıncı: Grip Digital

Mothergunship, Tower of Guns’ın yaratıcıları tarafından oluşturulan bir birinci şahıs nişancı rogue-lite oyunudur. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi, sonuna kadar ulaşmak için her seviyede robot ve taretle rastgele seviyelerde ateş edeceksiniz. Grafikler bu spiritüel selefine göre çok daha gelişmiştir. Hareket ve silah oyunu iyi huylu ve tatmin edicidir. Üçlü atlama ve seviyelerin sık sık delikli, arena tarzı doğası ile kanıtlanmış kesinlikle refleks odaklı bir nişancıdır. Hepsinden önemlisi, kendi silahlarınızı da üretiyor olacaksınız ve bu şaşırtıcı derecede sezgisel ve yaratıcı bir çabadır.

Mothergunship İndir

2. Mugsters

Çıkış Tarihi: 18 Temmuz
Geliştirici: Reinkout Games
Yayıncı: Team17

Mugsters, çarpıcı bir yukarıdan aşağı çizgi estetiğine sahip fizik odaklı bir sandbox bulmaca oyunudur. Yabancı bir işgaliden sonra, diğer insanları serbest bırakmaktan sorumlusunuz, ancak tipik olarak kendi sağlığınız için de savaşmanız gerekir. Bu konuda ilerleyişiniz size kalmış: dünyanın tuzakları, engelleri, araçları ve denenebilecek diğer her türlü yolu vardır. Oyun iki oyunculu kooperatif oyununu destekliyor ve düzenli mücadele görevleri bunu karşılamak için hafifçe düzeltiliyor. Görünüşe göre oldukça zorlayıcı görünüyor, ama çok renkli ve akıcı olması muhtemelen zor işlere değer.

Mugsters İndir

3. GNOG

Çıkış Tarihi: 17 Temmuz
Geliştirici: KO_OP
Yayıncı: Double Fine Presents

GNOG bir bulmaca oyunudur ve Steam açıklaması bunu olabildiğinden daha iyi bir hale getirir: “tuhaf canavar kafalarını ve içlerindeki gizli dünyaları keşfetmek hakkında dokunsal bir 3D puzzle oyunu”. Tuhaf canavar kafalarını keşfetmek biraz kulağa ilginç gelebilir. Ama anlaşılan herkes için bir oyun var. Önemli olan bu oyunun hem ekran üzerinde hem de VR’de oynatılabilir olması ve hareket kontrolörleri kullanılarak hayata geçirilmiş gibi görünür. Bu canavar kafalarına gerçekten ulaştığınızı hissetmek isteyebilirsiniz. Göz atmaya değer bir oyun.

GNOG İndir

4. Impulsion

Çıkış Tarihi: 19 Temmuz
Geliştirici: Driving Force Games
Yayıncı: Playdius, Plug in Digital

Şiddet içermeyen birinci şahıs oyununu Portal ile karşılaştırmak tembelce olabilir. Ama Impulsion bu formül üzerinde bir platform oluşturma gibi inkar edilemez görünüyor. Nişancılıkta biri kırmızı ve diğeri mavi güç alanı olmak üzere iki silah kullanacaksınız. Kırmızı seni yavaşlatır ve mavi seni hızlandırır. Harita boyunca yayılan renk kodlu tetik noktaları da vardır, bu engel seyir seviyelerini geçerken vurmanız gerekir. Hikaye odaklı bir mücadele modu, liderlik tabanlı bir rekabet modu ve bir kez oynadıktan sonra oyunu hızlandırmak için pek çok teşvik var. İnsanlar genellikle birinci şahıs platformları hakkında sıkıntı çekiyorlar, ama bu göz atmaya değer.

Impulsion İndir

5. Guts and Glory

Çıkış Tarihi: 20 Temmuz
Geliştirici: HakJak Productions
Yayıncı: HakJak Productions

Bakmak için fazla bir şey yok. Ancak Early Access’ten yeni çıkmış olan bu yarışçı, şu an önemli bir kült geliştirdi ve oyunun sahasını duyduktan sonra nedenini anlamak kolay. Giderek daha tehlikeli engel rotalarıda yarışmak için “sıradan insanları” görevlendiren muazzam bir oyun şovunda yarışacaksınız. Ve çukurlar ya da eğimler sayesinde tehlikeli değiller: devasa ağaç kütükleri ve çivili direkler sizin yönünüzdeki havayı kapatacak. Geliştiriciler “LOL’lerle, WTF’lerle ve OMG’lerle dolu bir oyun” vaat ediyor.

Guts and Glory İndir