Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Belki de Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Islands of Nyne

Çıkış Tarihi: 13 Temmuz
Geliştirici: Define Human Studios
Yayıncı: Define Human Studios

Üç yıl boyunca geliştirilmekte olan Islands of Nyne, gür, ormanlık, bilim-kurgu dünyasında bir Erken Erişim battle royale nişancısıdır. The Culling 2 geçen hafta en çok ilgiyi çekmiş olsa da, yeni battle royale oyunlarına gelince Islands of Nyne, büyük ölçüde bir süredir alfada olduğu gerçeğinden dolayı daha sessizdi. Ama daha başarılı bir lansmana sahipti. Bu birinci şahıs ve silah oyunu CS: GO ve benzeri ile yetenekli oyunculara hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Şu anda üç harita var ve oyun solo, ikili ve dörtlü takımları destekliyor. Eğer bir FPS battle royale oyunu istiyorsanız, muhtemelen buna değer.

Islands of Nyne İndir

2. Rifter

Çıkış Tarihi: 13 Temmuz
Geliştirici: IMakeGames
Yayıncı: IMakeGames

Rifter, kabarık hız ve hassasiyete odaklanan şık, neon renkli bir platformdur. Austin bunu, Sonic the Hedgehog ve Bionic Commando’nun modern bir evliliği olarak tanımladı, ancak daha modern paralellikler için SpeedRunners ve Ori ve Blind Forest’ın yanında konumlandırılabilir. Bir keşif oyunu beklemeyin. Ama kancalar ve diğer yetenekler sayesinde havada daha fazla zaman harcamayı bekleyebilirsiniz. Oynamak için 30 yükseltme ve kilidi açılabilir yeteneklerle birlikte, 90 “çivi kadar sert” seviye platformu vardır.

Rifter İndir

3. The Spectrum Retreat

Çıkış Tarihi: 13 Temmuz
Geliştirici: Dan Smith Studios
Yayıncı: Ripstone

The Spectrum Retreat, gizemli bir art-deco tarzındaki otelde bulunan birinci şahıs, anlatı odaklı bir bulmaca oyunudur. Gerçekten de, ilk bakışta The Spectrum Retreat’i en çok ilgilendiren sanat tarzıdır: dünya kesinlikle bilimkurgu, ama neon parıltısı, olde mimari tarzını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Açıklamada, “Dış dünyadan huzurlu ama rahatsız edici bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanırsınız. Değerli bir konuk olarak, varoluşunuz Penrose’un koridorlarına ve konuk odalarına yerleştirilmiştir.” ifadesi yer alıyor.

The Spectrum Retreat İndir

4. Indie Pogo

Çıkış Tarihi: 10 Temmuz
Geliştirici: Lowe Bros. Studio LLC
Yayıncı: Lowe Bros. Studio LLC

Indie Pogo temelde Smash Bros’dur, ancak Nintendo’nun kaprisli tuhaflıklardan ziyade popüler indie kahramanlarıyla dolu. 2-4 oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyun, Downwell, Shovel Knight, Freedom Planet, VVVVVV, Bit.Trip Runner, Rivals of Aether ve daha birçok çizimden bir düzine oynanabilir karakterden daha fazlasına sahiptir. Doğal olarak, karakterlerin her biri evde yeteneklerini yansıtan hareket kümelerine sahiptir.

Indie Pogo İndir

5. The Spiral Scouts

Çıkış Tarihi: 13 Temmuz
Geliştirici: Cantaloupe Kids
Yayıncı: Cantaloupe Kids

The Spiral Scouts, Paper Mario anımsatan büyüleyici bir karton kesme estetik ile kaprisli bir bulmaca oyunudur. Remae olarak, açık bir dünyayı keşfedecek, bulmacaları çözecek ve çocukça esprilerle savaşacaksınız. Kazanmak için 50 bulmaca ve 30 izci rozetleri vardır; bunlar, tipik olarak belirsiz bir video oyunu kötülüğüne dönüşen Spiral Scouts’un diğer üyelerini kurtarmaya yardımcı olmak için kullanılacaktır.

The Spiral Scouts İndir