Binance İşlemleri Durdurdu

Binance İşlemleri Durdurdu

Binance Para Çekme ve Ticareti Durdurdu

Binance Para Çekme ve Ticareti Durdurdu

Binance; şu an işlem hacmindeki CoinMarketCap’te OKEX’in ardından ikinci sıraki kripto para birimi borsası ve para çekme ve ticareti geçici olarak askıya aldı.

Binance CEO‘su Changpeng Zhao, 7 Şubat Perşembe, saat 18:38’de, borsanın birkaç saat içinde çözülebilecek bir sunucu hatası yaşadığını ve “hiçbir veri kaybolmadığını” tweetledi:

Yaklaşık iki saat sonra Zhao, senkronize olmayan verileri çözmek için yeni tahminin 10 saat olduğunu tweetledi. Sistemin uzatılmış ve beklenmedik kesintileri için Binance müşterilerine özür diledikten kısa bir süre sonra ayrı bir tweet gönderildi:

Kripto para birimi borsası Kraken, iki saatlik planlı bir sistem yükseltmesinin, borsanın çevrimiçi hale gelene kadar iki günden fazla ertelendiği Ocak ayında benzer beklenmeyen kesinti yaşamıştı.

Binance’ın resmi Twitter adresine göre, ticaret faaliyetinin 9 Şubat günü saat 04.00’de devam edeceği tahmin ediliyor.

Zhao, ayrıca Binance’ye hack gerçekleştiği iddialarını reddetti:

Binance, 4 Ocakta bir günde 250.000 bin, Ocak 13’te bir saat içinde 240.000 kullanıcı ekleyerek böylesine büyük bir yeni müşteri akını görmüş ve Ocak ayında yeni kullanıcı kayıtlarını geçici olarak askıya almıştı. Borsalar Bittrex ve Bitfinex de aynı nedenle yeni kullanıcı kaydını durdurdu.

Binance, Ocak ayı ortasında dünyanın en büyük kripto borsasıydı ve birara 24 saatlik bir süre boyunca neredeyse 5 milyar dolara ev sahipliği yapıyordu. Şuan ise OKEX, CoinMarketCap’te ticaret hacminin bir numaralı noktasını elinde bulunduruyor. Şuan için; 24 saatlik bir sürede 3,5 milyar dolara, Binance’ın ticaret hacmi ise 24 saatlik bir süre boyunca 2,1 milyar dolara ulaşıyor.

Kaynak: 1