Black Ops 3: Zombies Chronicles’ın remastered haritaları yeni videolarda sergilendi

Black Ops 3: Zombies Chronicles’ın remastered haritaları yeni videolarda sergilendi

Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles harita paketi PS4 sürümüne kadar PC’de piyasaya çıkmayacak. ,ancak klasik haritaların taze boyanmış halini merak ediyorsanız, şansınız var demektir. Call of Duty Twitter hesabı, her biri yeniden hazırlanan haritalardan birine ayrılmış dört video paylaştı.

İlk video (yukarıda), Dünya Savaşı’ndaki ilk Zombies haritası Nacht Der Untoten’i uygun biçimde sergiliyor. Bu videolar geniş kapsamlı bir görünüm içermiyor, ancak bazı nostaljileri çağırıyorlar. Sonraki üç video (aşağıda) Verruckt, Shi No Numa ve Kino Der Toten’in altını çiziyor. Bunlar, yeni harita paketinde bulunan Dünya Savaşı’ndaki ve Black Ops ve Black Ops 2’den gelen dört ek haritadan oluşan tüm haritalar.

Shangri-La, Moon ve Ascension, orijinal Black Ops’tan geri dönen üç haritaysa, devamı da Origins tarafından gelecek demektir. Bu makaledeki videolar gibi videolar henüz paylaşılmadı, ancak eğer tahmin edecek olursam, yola çıkmışlardır diye düşünüyorum.

Sony-Activision münhasırlık anlaşması nedeniyle Zombies Chronicles, PS4 için 16 Mayıs’ta piyasaya çıktı. Şu anda PC için bir çıkış tarihi mevcut değil, ancak Call of Duty DLC’in geleneksel olarak PS4’ün ilk sürümünden bir ay sonra diğer platformlarda yayımlandığını belirtmemiz gerekir. Harita paketi Haziran ayının ortalarında gelmesini bekleyebilirsiniz, ancak daha belirli bir tarih gösterildiğinde sizi bilgilendireceğiz.