Blizzard Yeni Overwatch Kahramanı veya Harita mı Çıkarıyor?

Blizzard Yeni Overwatch Kahramanı veya Harita mı Çıkarıyor?

Yeni Overwatch Kahramanı veya Harita

Yeni Overwatch Kahramanı veya Harita

Overwatch‘ın son yeni karakteri ve haritasını eklenmesinden bu yana çok uzun bir süre geçmedi. Ama Blizzard, nişancının bir sonraki oynanabilir kahramanı ya da yerini hazırlıyor gibi görünüyor. Şu an için çok gizemli bir şey ama geçmişte yayınlanan tanıtım video’larına dayanarak önümüzdeki günlerde birkaç birşey bekleyebiliriz.

Bu ilk video’ya “fırtına öncesi sessizlik” sözleri eşlik ediyor. Duvardaki çeşitli spreyler ve posterlerle bir geçit gibi görünen şeyi gösteriyor. Bunlar; Lucio’dan bir görsel, Omnics hakları için bir görsel ve “robot yok” şeklinde bir görselden oluşuyor. Gizli bir ipucu beklemek mümkün, ama hemen göze çarpan bir şey yok. Kendiniz de görüntüyü inceleyebilirsiniz.

Hali hazırda, Overwatch toplam 27 karaktere sahiptir. En son grup Brigitte, takım arkadaşlarını iyileştirebilen, bariyer kalkanı oluşturabilen ve düşmanlarını sersemletebilen bir Destek karakteriydi. Şimdiye kadar, Blizzard, bir sonraki karakterden ne beklemeleri gerektiğine dair bir işaret vermedi, ne zaman çıkacağını da bilmiyoruz. Yine de, her zaman olduğu gibi, kadroya yeni eklenen her şey, hem sıradan oyuncular için hem de rekabetçi/Overwatch Ligi tarafında, oyunu dramatik bir şekilde sarsma şansına sahip.

Blizzard’ın bir Overwatch 2‘ye geçme konusunda istekli görünmemesi nedeniyle Overwatch için yeni karakterlerin devam etmesini bekleyebiliriz. Stüdyo yakın zamanda; “İnsanların farkına varamayacağı şey şu ki, takım şimdi oyunu gönderdiğimiz zamandan çok daha büyüktü ve tüm bunları canlı oyunda, yeni haritalarda, kahramanlarda ve Yıldönümü gibi olaylarda çalışmaya başladık. En azından şimdilik, bu bizim odağımız ve bu oyunda çalışmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.