Bu Hafta Belki de Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Belki de Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. CrossCode

Çıkış Tarihi: 21 Eylül
Geliştirici: Radical Fish Games

CrossCode, Radical Fish Games adlı stüdyoya göre, 16-bit dönem klasikleriyle “yaklaşık 30-80 saat” arasında oynanabilen muhteşem bir RPG oyunudur. Buradaki çeşitlilik oldukça büyüktür: 120 düşman türü, 30 patron dövüşü, 100 “savaş sanatı” ve pek çok görev var. Tüm bunlarla, yedi alan ve yedi “genişleyen” zindan ile bir dünyada karşılaşacaksınız. Oyun Erken Erişim döneminde biraz zaman geçirdi ancak geçen hafta itibariyle resmi olarak tamamlandı ve şu anda Steam’de yaklaşık 3.000 kişilik bir “aşırı derecede olumlu” yorum aldı. Bir retro tarzı aksiyon RPG’nin rogue-lite olmaması nadirdir ve bu onlardan biri. Stüdyo, klasik bir aksiyon RPG’si ve Zelda’dan ilham alan zindan keşifleri arasında mükemmel bir denge kurduğuna inanıyor.

CrossCode İndir

2. The Gardens Between

Çıkış Tarihi: 20 Eylül
Geliştirici: The Voxel Agents

The Gardens Between‘de, Arina ve Frendt “canlı, rüya gibi ada bahçeleri” ile bulmacaları çözerek maceraya atılıyorlar. Bu puzzlescapes zengin ve renklidir ve nostaljik ikonografinin her türüyle dekore edilmiştir: CRT ekranlarında oynanan 8 bit oyunlar; çıkartmalar ile kaplanmış bisiklet kaskları, daktilolar, nokta vuruşlu yazıcılar. Zaman manipülasyonu The Gardens Between’in bulmaca çözümünün merkezinde yer alır. Arina ve Frendt’i 20 adanın zirvesine yönlendirmelisiniz, bu da “arkadaşlıklarının önemini inceleyecek” bir yolculuk.

The Gardens Between İndir

3. Hyperspace Delivery Service

Çıkış Tarihi: 21 Eylül
Geliştirici: Zotnip

Hyperspace Delivery Service uzay ticareti, ön Doom birinci şahıs nişancı ve uzay savaşının müthiş bir melezidir. Nominal dağıtım servisinden işe alındığınızda, Miridian V’e teslimat yapmak için tüm yol boyunca seyahat etmekle görevlendirildiniz. Mürettebatınızın bu seyahatte hayatta kalmasını sağlamalısınız ve bu yolda robot uzay korsanlarını hem yürüyerek (Wolfenstein 3D-vari FPS bileşeni) hem de uzayda ele geçireceksiniz. Studio Zotnip, oyunun “toplama ve oyun oynama” sunacağına söz verirken, ayrı bileşenlerin tek başına önerileceğinden daha çekici görünmektedir. Meraklı edilen bir oyun, muhtemelen oynamaya değer.

Hyperspace Delivery Service İndir

4. Underhero

Çıkış Tarihi: 19 Eylül
Geliştirici: Paper Castle Games

İşte, Mario serisinden ilham alan bir RPG biçimindeki haftanın zorunlu 2D yan kaydırıcısı. Stüdyo Paper Castle Games göre oyun mücadele merkezli. Ama dönüşlerden ziyade refleksleri ve zamanlamayı kullanırsınız. “Zamanlama temelli mücadele” diyor geliştiriciler. Ancak gerçek zamanlı dövüşten biraz farklı gibi. Sanat tarzı, tüm chipper pikselleri ve Cumartesi sabahı çizgi film keyfi, tonlarca sır, mini oyun ve bunun gibi şeyler mevcut. Oldukça eğlenceli görünüyor.

Underhero İndir

5. The Slater

Çıkış Tarihi: 21 Eylül
Geliştirici: Laina Interactive

Slater, tek kişi tarafından geliştirlen ve Max Payne veya Hitman’in birinci şahıs versiyonu gibi görünen bir oyun. “Hikaye odaklı birinci şahıs stealth-aksiyon-bulmaca oyunu” olan Slater, babasını öldüren kişilerden intikam almaya çalışan eski polis memuru Mark Slater’e odaklanıyor. Elbette Laina, oyuncuları düşmanları “puzzle parçaları” olarak düşünmeye teşvik etse de, bol bol nişancılık var. Bu yüzden biraz gizli hareket ve taktiksel planlama bekleyebilirsiniz. Nişancıları geliştirmek zor, yine de kendinizin yapması daha zor, ama bu daha yakından bakmak için yeterince ilginç.

The Slater İndir