Bu Hafta Belki Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Belki Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Timespinner

Çıkış Tarihi: 26 Eylül
Geliştirici: Lunar Ray Games

Bu Kickstarter, 2 boyutlu Platformer’ı, Castlevania formatından, lush-and-chunky piksel sanatından ve her zamanki birbirine bağlı dünyadan borç aldı. Ailesi öldürüldükten sonra intikam peşinde koşan Lunais olarak oynuyorsunuz ve bir “antik Timespinner aygıtı” yok edilmiştir. Lachiem İmparatorluğu bu acımasızlıklardan sorumluydu ve topraklarını kendi zamanınızla keşfetmeye başlayacaksınız. Yani, düşmanları yenmek ve dünyayı dolaşmak için zamanı manipüle edebilirsiniz. Timespinner, fon verenler tarafından hevesle bekleniyordu ve oyun, Steam üzerinde “çok olumlu” bir derece topladı. Oyuna bir şans verebilirsiniz.

Timespinner İndir

2. Wandersong

Çıkış Tarihi: 28 Eylül
Geliştirici: Greg Lobanov

Şarkı söyleyip bulmaca çözmeyi seviyorsanız, Wandersong her ikisi hakkında bir oyundur. Kalbinden gelen şarkı söylemeye meraklı, hoş görünen bir adam olarak oynarsınız. Alışılmadık şekilde renkli dünyayı gezerken, bu tutkuyu her zaman hayal kırıklığına uğratırsınız. Aslında, Wandersong’da etkileşimde bulunmanın tek yolu budur ve dünyadaki herkes şarkı söyleme sesinizden memnun olmaz. Ama bu kanlı bir şey değil, çünkü elinizde olan tek araç budur. Ama sizi mutlu eder, dans edersiniz. Oynamaya değer.

Wandersong İndir

3. Depth of Extinction

Çıkış Tarihi: 28 Eylül
Geliştirici: HOF Studios

İşte eski okul XCOM’un bir esintisi ile  pixelated fütüristik dünyada bir roguelike RPG’si. On sınıftan birini seçtikten ve karakterinizi 150’den fazla silahla donattığınızda, karşıt gruplara karşı sıra tabanlı taktik savaşlarda bulunacaksınız ve aynı zamanda katil robotlar da vardır. Steam açıklaması, “Bir sualtı dünyasını geçerken rastgele karşılaşmalar ve sıra tabanlı taktik savaşlarla dolu yeni bir hikayeyi keşfedin.” diyor.

Depth of Extinction İndir

4. ZeroRanger

Çıkış Tarihi: 29 Eylül
Geliştirici: System Erasure

ZeroRanger, diğer uzay gemilerinde nişancılık yapan eski bir okul tarzı dikey ilerlemeli bir oyundur: içtenlikle hiç eskimeyen bir formül. Steam açıklamasında ZeroRanger’in kalbinde bir gizem unsuru olduğu ima ediliyor. Bunun dışında, bu oldukça basit bir meseleye benziyor: “aydınlanma ve acımasız aksiyon” un dört aşamasıyla savaşacaksınız ve bunu yapmak için reflekslerinizi ve kurnazlığınızı kullanmanız gerekecektir. Tarama seçeneklerine ve çok fazla atışa sahiptir.

ZeroRanger İndir

5. Catastronauts

Çıkış Tarihi: 28 Eylül
Geliştirici: Inertia Game Studios

İşte, ismine rağmen, kedileri pek göstermeyen yerel bir çok oyunculu oyun. Bunun yerine, çok daha fazla yer kaplamayan bir uzay gibi görünüyor, zany senaryolarında yemek pişirmek yerine, geminizi “acımasız felaket” e karşı koruyacaksınız. Bu, elbette ki işbirliğini gerektirecektir ve Catastronauts‘u tek başına oynamak mümkünken, arkadaşlarla oynamaya pek vurgu yapılmaz. “Sistemleri onarın, yangınları söndürün, torpidoları bağlayın, ölümcül güneş patlamaları önleyin, arkadaşlarınızı yok edin ve tekrar klonlayın; hepsi bir Catastronaut’un hayatında!”

Catastronauts İndir