Bu Hafta Büyük İhtimalle Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Büyük İhtimalle Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Lucah: Born of a Dream

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos
Geliştirici: melessthanthree

Dark Souls‘dan tanımaya çalışmak için durağanlığa, kaçmaya ve yeniden canlanmaya odaklanan bir eylem-RPG, ama Absolver gibi biraz değişen duruşa dayanan bir muharebe sistemi ve eşsiz olan görseller mevcut. Kabataslak, renkli bir tebeşir, kömürün altından çizilmiş gibi ve hiçbir şey hala uzun süre ayakta durmuyor. Size hangisi uygun, çünkü bu tam olarak cezalandırıcı savaşta nasıl hayatta kalmakla ilgili. Neyse ki zorluk seçenekleri var.

Lucah: Born of a Dream İndir

2. 7 Billion Humans

Çıkış Tarihi: 23 Ağustos
Geliştirici: Tomorrow Corporation

7 Billion Humans; World of Goo, Little Inferno ve Human Resource Machine’nin yaratıcılarından yeni bir oyundur. Özellikle bu üçüncüsü üzerinde yani Human Resource Machine’ni yukarı doğru ölçeklendirmek gibi görünüyor. Gelecek ve makineler insanları gereksiz hale getirdi. Böylece kalan tek şey tüm insanlığı güç makinelerine kullanmaktır. Minik Jhonen Vasquez görünümlü insanlarla dolu bir ofisiniz var, onları bir bilgisayar programı sanki etten yapılmış gibi programlar. Evet, bu biraz garip.

7 Billion Humans İndir

3. The King’s Bird

Çıkış Tarihi: 23 Ağustos
Geliştirici: Serenity Forge

Şık indie platform tasarımcıları için birkaç yıl geçti. The King’s Bird, çarpıcı bir renk paleti ve sıra dışı bir hareket mekaniği ile başka bir şey. Beyaz atkınızın etrafta dolaşırken, havada yükselen, hızı yakalayan ve sonra uçuşa sıçrayan her şeyiyle ilgili. Söylenmeyen bir kelime hikayesi var, ama çoğu zaman zarif hava manevraları için momentumuzu manipüle etmekle ilgili.

The King’s Bird İndir

4. Age of Gladiators II: Rome

Çıkış Tarihi: 23 Ağustos
Geliştirici: Creative Storm Entertainment

“Football Manager gibi ama Roma gladyatörleriyle” demek, Age of Gladiators II: Rome hakkında yapılacak indirgeyici karşılaştırma olacaktır. Bir takım savaşçıları bir araya getirdikten sonra diğer gladyatörlerin yanı sıra, sıra tabanlı savaşlarda kaplanlar ve ayılar ile savaşmak için onları arenaya gönderirsiniz. Müsabaka arasında, kervanlara fazladan para yatırmak ve borçlu olduğunuza suikast düzenlemek için eğitim, yönetim ve fırsatlar var.

Age of Gladiators 2: Rome İndir

5. Planet of the Apes: Last Frontier

Çıkış Tarihi: 24 Ağustos
Geliştirici: Imaginati Studios

Dawn of the Planet of the Apes ve War for the Planet of the Apes filmleri arasında kurgulanmış interaktif bir oyun olan Last Frontier sadece daha fazla maymun ile Telltale serisinin ve David Cage oyunun parçasıdır. Hassas bir barış veya açık savaşla sonuçlanabilecek bir mücadelenin her iki tarafında da maymunlar ve insanlar olarak oynuyorsunuz.

Planet of the Apes: Last Frontier İndir