Bu Hafta Büyük İhtimalle Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Büyük İhtimalle Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Dead Frontier 2

Çıkış Tarihi: 5 Eylül
Geliştirici: Creaky Corpse Ltd

Dead Frontier 2, adından da anlaşılacağı gibi, orijinal gezinin sessiz başarısını izleyen bir çevrimiçi hayatta kalma korku oyunudur. Dead by Daylight ve Friday the 13th için oldukça farklı bir önerme; format, mühimmat söz konusu olduğunda pratik yapma konusunda yoğun bir odaklanma ile geleneksel tek oyunculu korku oyunlarına daha çok benziyor. PvE ana odak noktası gibi görünürken, ticaret ve diğer etkileşimler mümkün olsa da, diğer oyuncuları öldürmeniz gerekiyorsa bir PvP bileşeni de vardır. Oyun geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e başladı ve stüdyo Creaky Corpse, iki yıl boyunca orada kalacağını umuyor. Steam’de 3,247 “çoğunlukla olumlu” yorum var. Yeni başlatılan Erken Erişim oyunu için bu çok nadir bir şeydir.

Dead Frontier 2 İndir

2. Another Sight

Çıkış Tarihi: 7 Eylül
Geliştirici: Lunar Great Wall Studios

Another Sight, iyi önlem için atılan bazı steampunk stilleri ile 19. yüzyıl Londra’sında düzenlenen “duygusal bir macera” oyunudur. Oyunun kahramanları, çökmüş bir Londra Yeraltı şantiyesinde sıkışmış olan, bir genç Kit ve bir kedi Hodge’dır. Resmi açıklamaya göre bu durum ikilinin “gerçeküstü fantezi dünyasına” ulaşmasıyla sonuçlanıyor. Yemyeşil, bulmaca merkezli 2D macera oyunlarına katılmaya kesinlikle değer.

Another Sight İndir

3. Omni Link

Çıkış Tarihi: 5 Eylül
Geliştirici: Roencia

Omni Link hızlı tempolu yukarıdan aşağı uzay savaşları ile görsel romanı karıştıran bir bilim-kurgu oyunudur. Studio Roencia’ya göre “daha önce okuduğunuz görsel romanların aksine” gittikçe ilginç bir konu. Bazı görsel romanların beceri gerektirdiği ve bu gibi şeyler çekmenin doğru olduğu doğrudur. Son zamanlarda, oyun Erken Erişim’de uzun süredir devam ediyor. Bu nedenle, bu türlerin her ikisinden de zevk alırsanız, artık Omni Link’i oynamak için her zamankinden daha iyi bir zaman.

Omni Link İndir

4. Claws of Furry

Çıkış Tarihi: 4 Eylül
Geliştirici: Terahard Ltd

Hiç şüpheniz, bu yan kaydırma odaklı ko-op odaklı beat-em-up, şiddeti ile ilgili problemlerini çözmeye yönelik bir eğilime sahip bir Ninja Kedisine odaklıdır. Bu, yerel kooperatif oyunlarında desteklenen dört oyuncuya kadar zorlu 44 seviyeli bir rogue tarzıdır. Ama eğer rogue tarzından hoşlanmıyorsanız, Claws of Furry‘i zor da olsa daha geleneksel bir aksiyon oyunu haline getiren bir mod vardır. Ayrıca “Catmageddon” adında bir hayatta kalma arena modu da var.

Claws of Furry İndir

5. Groundless

Çıkış Tarihi: 6 Eylül
Geliştirici: Root121 Games

Bu yerel çok oyunculu oyunun amacı, tüm yollarını inşa etmek ve ideal olarak rakibin ayaklarının altındaki zemini yok etmektir. En fazla dört oyuncu hareket ettikçe zemin oluşturur, ancak her biri aynı zamanda yere zarar verebilir. Temel olarak, herkesi öldürmeye çalışıyorsunuz. Bayrak tarzı Ritüel modunu yakalamanın yanı sıra herkes için ücretsiz olarak üç oyun modu vardır.

Groundless İndir