Bu Hafta Muhtemelen Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Muhtemelen Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam’de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam‘de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Element

Çıkış Tarihi: 27 Temmuz
Geliştirici: Flightless
Yayıncı: Flightless

Element meşgul insanlar için bir RTS olarak belirlenir, yani uzay savaşları tür için normalden çok daha hızlı sarılır. Ölmekte olan bir güneş sisteminden bir kaçış, aynı şeyi düşünerek rakiplerinizden kaçmak ve/veya tahrip ederken kaynak ve mineralleri toplamanız gerekir. Açıklamada, “Enerji, mayın elementleri üretin, saldırı ve savunma birimleri oluşturun ve toprak, hava ve su arasındaki dengeyi korurken düşmanı yok edin” yazmaktadır. Ufak büyüklükte RTS çalışmalarının beklentisi kesinlikle çekici ve Element’in hareket halinde muhteşem görünmesine yardımcı oluyor.

Element İndir

2. The Swordsmen X

Çıkış Tarihi: 27 Temmuz
Geliştirici: 上海杜昂网络科技有限公司
Yayıncı: 方块游戏(CubeGame)

Bir başka battle royale oyunu daha. Ama bu biraz daha göze çarpıyor gibi. Birincisi, dövüş sanatlarına yoğun bir şekilde odaklanıyor ve gizli bir yaklaşımın aslında eğlenceli olabileceğini gösteriyor. Steam sayfasına göre, “tam muharebe ve eşleşme sistemleri” ne sahip. Yeni silah ve modların olağan vaadine yeni dövüş sanatları stilleri eşlik ediyor. Stüdyo, oyunun bir yıldan kısa bir süre içinde Erken Erişim’den ayrılacağını tahmin ediyor ve Steam incelemeleri şu anda “karışık” olsa da, genellikle yeni bir oyun girişimi başlangıcında bu durum gayet normaldir.

The Swordsmen X İndir

3. Liminal

Çıkış Tarihi: 24 Temmuz
Geliştirici: Suspicious Box
Yayıncı: Suspicious Box

Liminal, gökyüzündeki veya yerinizdeki oryantasyonunuzun göz açıp kapayıncaya kadar değişebileceği baş döndürücü bir şehirde bulunan ücretsiz birinci şahıs bulmaca oyunudur. Şehir, hem bulmacaları çözmek hem de bir sonra nereye gideceğinizi bulmak için kullanacağınız küçük ve sevecen küçük eleştirmenler ile seyrek nüfusludur. Steam açıklaması, “Gökdelenler arasında yürüyün, geçitlere doğru yol alın ve sisili mesafedeki yürüyen bina Katedral Colossus’a ulaşmak, girmek için ürkütücü iç ve dış mekanlardan geçerek yolunuzu bulmaya çalışın.” diye açıklıyor.

Liminal İndir

4. Semblance

Çıkış Tarihi: 25 Temmuz
Geliştirici: Nyamakop
Yayıncı: Good Shepherd Entertainment

Semblance, dünyayı şekle sokmanıza izin veren 2 boyutlu bir bulmaca platformudur. Başka bir deyişle, cazibesinin çoğu, zorlukları tamamlamak için macun benzeri ortamı manipüle etmenize izin verecek şekilde. Başka bir deyişle intikamınızı platformlarda alın. Steam açıklaması, “Oyunun üç dünyasının her biri, yer değiştiren, değişebilen ve deforme olan bir gezegenin yeni bir sonucunu araştırıyor. Dünyanın yaşam özlerini özgürleştirerek ve görünmesinin karanlık sebebini ortaya çıkararak sert malzemenin garip, kristalin enfeksiyonunu geri alın.” diyor.

Semblance İndir

5. Helping Hand

Çıkış Tarihi: 26 Temmuz
Geliştirici: Hubblegum
Yayıncı: Hubblegum

Eğer dünyayı sadece bir sol elinizle yönetmenin mümkün olup olmadığını merak ettiyseniz, muhtemelen Helping Hand sizin için yapılmış bir oyundur. Çünkü kesinlikle çok fazla insanın aklına gelmeyen bir şey. Sadece sol el ile her şeyi yapmakla ilgili bu oyun muhtemelen geldikleri kadar ilgi çekicidir. Aynı zamanda çok komik olduğu da bildirilmiştir. Sol el bazı kaba el hareketlerini de içermektedir.

Helping Hand İndir