Bu Hafta Sonu 3 Ücretsiz Steam Oyunu

Bu Hafta Sonu 3 Ücretsiz Steam Oyunu

Ücretsiz Steam Oyunları

Ücretsiz Steam Oyunları

PC oyuncuları umarız ki bu hafta sonu çok fazla bir şey yapmazsınız. Çünkü, üç kayda değer oyunu hafta sonu Steam ücretsiz yapıyor. Daha da iyisi indirimli olarak satışa sunulacaklar. Yani oyunları hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilir ve onları almak isterseniz ucuza satın alabilirsiniz. Gayet güzel bir anlaşma gibi duruyor.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands 12 ve 15 Nisan arasında ücretsizdir. Promosyon, Wildlands‘ın ilk büyük 2. Yıl güncellemesiyle çakışıyor. Özel Operasyon I olarak adlandırılır ve Splinter Cell’in Sam Fisher ile bir görevi vardır. Oyun ayrıca 18 Nisan’a kadar Steam’de % 67 indirimli olacak.

Büyük bir açık dünya RPG‘si oynamak istiyorsanız, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’ı Steam’de ücretsiz indirebilirsiniz. Şuandan itibaren 15 Nisan’a kadar ücretsizdir. Oyunun bu sürümü, taranan grafikleri ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir. Ayrıca, Bethesda, satın almak isteyen herkes için fiyatı Steam’de yarıya indirdi.

Son olarak, Nisan’a kadar Ballistic Overkill‘i ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Sınıf seçmenize, silah almanıza ve rakiplerinizi vurmaya başlamanıza yardımcı olan çevrimiçi bir nişancı oyunudur. Oyun ayrıca şu anda Steam’de % 50 indirimlidir.

Kaynak: 1