Bu Hafta Sonu Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Oyna

Bu Hafta Sonu Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Oyna

Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz

Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz

Açık dünya nişancısı Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands ile ilgileniyorsanız, ama henüz oynama şansınız olmadıysa siz bir haberimiz var. Bu hafta sonu oyunu ücretsiz olarak deneme şansınız olacak. Ücretsiz-oynama haftasonu 12-15 Nisan tarihleri arasında PS4, Xbox One ve PC’de olacak.

Üstelik iyi bir hafta sonu. Bu hafta Wildlands büyük Yıl 2 güncellemesini alacak. Special Operation I olarak anılıyor ve Ubisoft’un yeni açıkladığı gibi, Splinter Cell’in Sam Fisher ile bir görevi var. Blacklist’in aksine, önceki Splinter Cell oyunu, Fisher bir kez daha Michael Ironside tarafından seslendirildi.

Ghost Recon Wildlands, uyuşturucu savaşının tam hızla ilerlediği Bolivya’da gerçekleşiyor. Siz ve üç kişiye kadar, kartelin operasyonlarına girip ayrılmakla görevli özel bir kuvvet birimi olarak oynuyorsunuz. Sizin işiniz El Sueno’ya ulaşana kadar bir uyuşturucu lordu teğmen devirmek.

Ubisoft’un bir dizi güncellemeyi yayınladığını ve gözden geçirilmesinden bu yana Wildlands için Ghost War adlı bir PvP modu da dahil olmak üzere dikkat çekmeye değer. Ubisoft ayrıca geçen hafta tüm Yıl 2 içeriğinin tüm oyuncular için ücretsiz olacağını açıkladı. Bu hafta sonu oynamak için bir şey arıyorsanız muhtemelen denemeye değer.

Kaynak: 1