Bu Hafta Sonu Overwatch Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Overwatch Ücretsiz

Ücretsiz Overwatch

Ücretsiz Overwatch

Henüz oyunu oynamayan birkaç kişiden biriyseniz, Overwatch‘a girmek için daha iyi bir zaman olmadı. Overwatch Anniversary etkinliği devam ediyor ve oyunun daha önce piyasaya sürülen tüm kozmetik ürünlerini ve geçmiş dönemlere ait sezonlardan oluşan bir seçimi geri getirdi.

Overwatch Anniversary 2018, 11 Haziran’a kadar sürüyor, ancak ücretsiz hafta sonu 25 Mayıs’ta başlıyor ve 28 Mayıs’a kadar devam ediyor. Ücretsiz hafta sonu boyunca oyunu satın almayı tercih eden Overwatch oyuncusu, oyunu aynı hesabı kullanarak satın aldıkları sürece, kozmetikler de dahil olmak üzere, kaydettikleri ilerlemeyi koruyabilir.

Ücretsiz hafta sonu oyuncuları, Overwatch’un 27 kahramanı ve 18 haritasının yanı sıra Quick Play, Arcade ve özel oyunlara erişebilecekler. Competitive Play, ücretsiz hafta sonu etkinliğine dahil edilmez. Bu Overwatch’ın yeni rekabetçi Deathmatch moduna genişler.

PS Plus hesabına sahip olmayan PlayStation 4 oyuncuları ücretsiz olarak oynayabilir, ancak 28 Mayıs’tan sonra oynamaya devam etmek istediklerinde PS Play’i satın almaları gerekir. Xbox Live oyuncuları katılmak için bir Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyaç duyacaklar. Ücretsiz oyun 25 Mayıs’ta başlayacak.

Overwatch Anniversary etkinliği 22 Mayıs’ta başladı. Oyunun ikinci doğum gününü kutlamak için oyuna sekiz legendary ve üç epic olmak üzere 11 yeni skin getirdi. Moira, Doomfist ve Brigitte için de dans duyguları eklendi. Yeni Overwatch etkinliğinde yapılacak çok iş var ve bu hafta sonu, Blizzard’ın birinci şahıs nişancı oyununu bedava denemenin tam zamanı.