Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege Yeniden Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege Yeniden Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Ubisoft çılgınca başarılı taktik FPS Rainbow Six Siege için yeni bir bedava hafta sonu sunuyor.

“Hafta sonu” kelimesinin biraz alışılmadık bir yorumunda Siege, 16 Ağustos Perşembe gününden Pazartesiye kadar ücretsiz oynanabilecektir. Ubisoft’a göre bu, tüm haritalara, modlara ve operatörlere tam erişim sağlayacaktır.

Ücretsiz hafta sonu, Paris’teki ilk Rainbow Six Major şampiyonasına denk geliyor ve on altı takım 350.000 $ değerinde bir ödül potu için yarışacak. Etkinlik ayın 17’sinde başlayarak, oyuna iki yeni destekçi getirecek olan yeni bir içerik güncellemesi olan Grim Sky’ı da gösterecek.

Bu operatörler ile ilgili özellikler hala ayarlanıyor, ancak Ubisoft yeni karakterlerin geniş bir taslağını sunmuştur. Ubisoft’un Grim Sky’ı açıklamasına göre, birincisi Birleşik Krallık’tan “çete davranışı ve kapışma-taktikleri” konusunda uzmanlaşan “sert bir polis memuru”, ikincisi ise “Rainbow Six’de bir gizem olarak kalan Amerikalı bir saldırgan”.

Grim Sky, Siege haritasının ilk yeniden çalışmasını da görecek, çünkü Hereford üssünün yeniden düzenlenmesi söz konusu. Değiştirilen harita için bir fragmanı izleyebilirsiniz.